Gaz damlası için marka önerisi

Kızlar günaydın ♥️♥️
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz? Biz bıogaıa kullanıyoruz daha etkılı memnun kaldıgınız varmı? Bebegım cok ıkınıyor ve kaka yapamıyor???????? belkı onu rahatlatcak bı gaz damlası vardır ????????
G
Yorum bölümünü doldurun
Ad Soyad bölümünü doldurun. Lütfen ad ve soyad yazınız (ör: Kemal Atatürk)
yorum gönderilirken bir hata oluştu!
8
8 CEVAP

En etkili Sabsimplex damla canım. Ben eczacı kalfasıyım. Benim de bebeğim var bende nerdeyse hepsini denedim en etkili bu. Başka alma bunu al.

M

2 ay 1 haftadır gaz kabusum oldu nne uyku var ne dinlenme bayılıcak durumdayım kullanmadığım şey kalmadı napcağımı bilmez durumdayım mama kullanıyoruz süütm yok hiip maffetti gold good kabız yaptı ve ikisinde gaz yaptı aptamil conformili yemedi bebelac aşırı gaz yaptı şimdi aptamil prosyneo kullanıyoruz 1 saate bir acıkıyo uyku düzeni die bişey yok doymuyor 60cc içiyo napıcağımı bilmşyorum ????

K

Bende hergün sabah akşam tane rezene kimyon demleyip iciyorum

A

Canim ben yapmadim ama havlu isit karnina koy diyorlar bebeginn istersen onu dene birde

M

Sab simplex ile biogai kullanıyorum gaz evet çıkıyor ama kaka yok onu maalesef 5-6 günü geçince eski yöntemlerle yaptırıyorum

M

Ben de sab simplex kullanıyorum kaka yapamayınca duphalac şurup kullanıyorum. Bir çay kaşığı kadar etkili oluyor.

D

Aguline çok iyi benim kardeşim çocuğuna kullandı ve bitkisel tavsiye ederim

A

6 saat ara ile 8 Damla sap simplex Bir de günde 1 kez 5 damla Maflor Damla kullanabilirsiniz üzerinde yenidoğanlarda gaz için yazıyor bu şekilde kurtulduk ikisini aynı anda kullanmak gerekiyor

S