16 aylık bebek memeden nasıl vazgeçilir?

alerjik anneler bebegim 16aylik memeden ayirmak icin ne yontemleri denediniz

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

33 aylık çocuğu hala neden emziriyorsunuz?

N

Neye dayanarak bunu soruyorsunuz?

Özlem Yavaş 5 yıl

Özlem Yavaş merak ettiğim için. özel bir nedeni var mı?

Nilay Lalaurie 5 yıl

Dünya sağlık örgütü ve dünya süt örgütüne dayanarak bu arada

Özlem Yavaş 5 yıl

Nilay Lalaurie kusura bakmayın yargılamalara çok alışık olduğumdan önyargılı davrandım.

Özlem Yavaş 5 yıl

Haklısınız ancak kendi çocuğunuzu ne kadar besleyeceğiniz konusunda sizi yargılayamam. Kimsede yargılamamalı. Ben Dünya Sağlık Örgütünün bildirisinde ilk 6 ay sadece anne sütü, İki yaşına kadar ekgıdayla beraber. Sonrasında da özel bir nedeni varsa devam ettirilmeli diye biliyorum. özel bir nedeni var mı? Yoksa kişisel tercih mi onu merak ettiğim için sordum.

Nilay Lalaurie 5 yıl

Kişisel tercih

Özlem Yavaş 5 yıl

Özlem Yavaş ok. Teşekkür ederim.

Nilay Lalaurie 5 yıl

33 aylık çocuğu emziren anne, çocuğuna hala dünyanın en kıymetli besinini veriyordur. Bunda merak edecek ne var ki? Siz bebeğinize dünyanın en eşsiz besinini olabildiğince çok vermek istemez misiniz? nilay hanım.

Ayça Tavukçu 5 yıl

nilay hanım cevabım sizden çok memeden kesmeyi savunanlar için olacak. Her iki çocuğum da çoklu gıda alerjili. Büyük oğlumu da hiç geri çevirmedim. Küçüğümse 30 ayı bitti. halen daha emiyor. Siz neden emzirdiğini sormuşsunuz. Ben de size neden kesmeliyiz diye soracağım. Bebekler 2 yaş civarı ayrılma korkusu pik yapar. Tam bu arada onu memeden kesmek, onun dayanağını elinden almak size nasıl mantıklı geliyorsa, benim de aklım almıyor maalesef. Kaldı ki halen daha ispatlanamayan, bilinmeyen onca şey var. Nerden biliyorsunuz onun bir mucize olmadığını ve tüm ilaçlardan çok daha zararsız ve etkili olmadığını. Rica ediyorum herkes kendi muhasebesini yapsın ve birbirine atıp-tutmasın.

Ayşe Motive 5 yıl