2 saat sohbet için kimi diriltirdiniz? (tek hakkınız var)

Tek bir insani diriltme hakkiniz olsaydi ve onunla tek yapabileceginiz sey 2 saatligine sohbet edebilmek olsaydi, kimi diriltirdiniz?

Ben Muhammed'i diriltir soru yagmuruna tutardim..

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
75
75 CEVAP

Özge geçen açtığın post için motive ol diye sana çok güzelsin demiştim. Şu an bu kadar kötü kalbi olan birinin güzellik sifatlandirmasina yakismadigini düşünüyorum. Inanmiyorsan da saygi duy. Şimdi birileri de Atatürke sövecek.
Bu post insanları kutuplastirip, cirkinlestirmekten başka bir boka yaramaz.
"Hebele hübele der" diyen var. Bu insanla kim dirilipte sohbet edebilir zaten

P

Zaten inanmamistim.

Ozge ünsal 6 yıl

Dış görünüşünüz neye benzerse benzesin, nezaket sizi dünyanın en güzel insani yapar demiştim. Bu postun çok nezaketsiz. Dolayısıyla gözümde çok çirkinsin. Hz Muhammed olabilir cevabin, Atatürk olur, chopen olur ya da herhangi biri. Kim olduğunun önemi yok. Belli bir kesime hitap etmiş ve belli bir kesimin sevgisini/inancini kazanmış kişiler üzerinden populasyon saglamaya calisman olmadı. Yapma bence bunu

Pelin Basarır 6 yıl

Muhammed de Isa, Musa, Yakub, Ibrahim ve Adem uzerinden populasyon kazandi. Buna bir sey diyor musun?

Ozge ünsal 6 yıl

Onlari kullanmadi mi ayetlerde?

Ozge ünsal 6 yıl

Hic olmazsa bunun sunnet oldugunu kabul et

Ozge ünsal 6 yıl

Tam olarak istediğin noktaya varmak üzeresin. Ben tartışmak istemiyorum bu konuları. Olmayan kisiler için olanları kırmak, üzmek neden?

Pelin Basarır 6 yıl

Ilkte motive ol diye guzel dedim diyorsun, yani guzel olmadigimi dusundugun halde motive olayim diye yalan atiyorsun, simdi ise cirkinsin cunku icin cirkin deyip, dis guzellige inanmadigini soyluyorsun.

Ozge ünsal 6 yıl

Celiski yiginisin

Ozge ünsal 6 yıl

Hic çelişki yok. Yaptığım yorumu cok net hatırlıyorum. Kalbin bu kadar kararmisken nasil guzel olabilirsin ki. Güzellik bir bütündür. 2 kaş 1 dudak 2 bacak 2 meme vs değildir. Çok çirkinsin özge. Daha da cirkinlesiyorsun

Pelin Basarır 6 yıl

Yazdiklarina yanit alamayacaksin. Iyi geceler

Pelin Basarır 6 yıl