20 lik diş çekildikten sonra kanama durmuyor normal mi?

Arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok iyi olur pazartesi 2 tane (alt üst) 20lik dişim çekildi ikiside dikişli üstte sıkıntı yok ama alt taraf hala kanama yapıyor bu normal mi? Yoksa en yakın acile gideyim mi ??

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Benim diş kanamam durmuyordu. Tekrar iğne yapılarak durdurulmuştu. Bence operasyonu yapan doktora gitmelisin tekrar. İkisini aynı anda yapması da çok enteresan.

C

hangilerinden daha cok rahatsız oldugumu sordu ben de sol taraf dedim tamam 2 sini cekecegiz 20 gun sonrada dıger ıkısını dedı dkişlerimi cektimde ıgrenc görunuyor...

Yakup Saglık 6 yıl

Ya aynı anda iki diş bile çekilmez çok çok zorda kalınmadıkça. Ben 1inden oldum ama yetti yani. kaldı ki... İkisi de alınacaksa 20gün ara verilir.

Cansu Demirkiran 6 yıl

acı hıssıyatı olmadıgı ıcın pek sıkıntı olmadı sadece o koku o kazıma hıssıyatı testere gibi birşeyi agzıma sokusu sıkıntılı. Sanırımm diger ıkısını cektirmeye gücüm yok ama eninde sonunda cekilecek..

Yakup Saglık 6 yıl

Aralıklı zamanlarda çektirmeni tavsiye ederim. Mikrop kapma olasılıkları çok yüksek ve önem vermek gerek buna. Geçmiş olsun

Cansu Demirkiran 6 yıl

teşekkür ederim efenimm

Yakup Saglık 6 yıl