3 yaşındaki oğlum oyuncakların bacaklarını koparmış neden olabilir?

3 yaşındaki oğlumun oyuncakları, hepsinin bacaklarını koparmış, görüşlerinizi alabilir miyim.

com-tfi94e82kxxo77ouu5l1.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
80
80 CEVAP

O yaş için doğru oyuncaklar değil ama bacak koparmasında hiçbir sıkıntı yok. Farkındaysanız bacakları eklem yerlerinden yani oyuncağın hareketli yerlerinden koparmış yani bilinçli bir bacak koparma değil. Çocuk sadece bir şeyleri çıkarıp takma, bozup yapma arzusuyla başlamış ve ordaki hareketlilik daha da cezbedici olmuş. Bir tanesinde keşfedince diğerlerinde denemiş. Şiddet eğilimine dair başka herhangi bir hareketi yoksa tek başına bunun hiç bir anlamı yok!
7 yaşında ikiz erkek çocuk annesi olarak söylüyorum bunları! Ancak size nacizane tavsiyem lütfen çocuğa daha kaliteli, eğitici oyuncaklar almanız. Bu figürler için yaşı gerçekten küçük ve belli ki oğlunuzun bloklar, tamir setleri vs gibi oyuncaklarla oynamaya hevesi var aslında

A

Nerden biliyorsun? Psikanalizini sen mi yaptın?

Edward Büyüktoprak 5 yıl

Bunu bana değil çocuğa direk şiddet eğilimli diye yaftayı yapıştıranlara söyleseydiniz daha hoş olurdu ama demek sizin de saldırmaya ihtiyaç duyduğunuz an bu anmış ve ben denk gelmişim. Sevgiyle kalın..

Alev Haşim 5 yıl

Zeka geliştirici oyuncaklarda var evde, harfler ve rakamlarla arası iyi, Bu sabah kahvaltida kendi gösterdi bana bunları, ben hemen herhangi bir tepki vermek istemedim

Ismail Ağacı 5 yıl

Sonuçta her ilgili anne ve baba, çocuğunu herkesten daha iyi tanır. Bence de siz ne güzel ki çok ilgili bir babasınız. Siz başka bir sürü davranışından bu bacak koparma durumunun önemini görebilirsiniz. Başka size tuhaf gelen herhangi bir eğilimi yoksa; tipik bir yaramazlık ya da ilgi çekme örneği diye düşünülebilir bence.

Alev Haşim 5 yıl

Neden öyle davrandığını bugün soracağım.

Ismail Ağacı 5 yıl