41. haftadayım doktor sezeryan ile doğurmak önerdi ama ben istemiyorum?

Selamun Aleyküm arkadaşlar.. İlk gebeligimin 41.haftasına girdim. Bebegimin kontrol durumu normal bir sıkıntı yoktur. Fakat daha dogum kanalına inmemiş ve hiç bir açılma da yoktur. Doktorum bir kaç gün bekledikten sonra sezeryan olmamı önerdi. Sezeryan olmak istemiyorum bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacım var bilgilendirir misiniz... Allah razı olsun

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Bu doktorlar olağan olan bir durumu neden tehlikeli ya da anormal gösteriyorlar anlamıyorum? İlk gebelik. Tabiki de çocuk daha doğum kanalına girmeyecek. Tabiki de açılman olmayacak. Ve bu sebepten dolayı ilk gebelikler çoğunlukla günlerini geçirirler. Gayet doğal bir durum. Ortada birşey yok. Gözü parada ki sezeryan ol demiş... Rabbim islah etsin.

Sen rahat ol. Çocuklar aceleye gelmez. Biz onlara acele ettirdiğimiz müddet sanki inadına daha da yavaşlarlar. Bebekler de böyle. Sen rahat ol, o gelecektir inşallah.

Rahatlamak açısından bol bol hurma ye, varsa zemzem iç, yürü, dua et, içine dön, dünyadan sıyrıl, sadece kendini ve bebeğini düşün ve bunun için Allah’tan dilediğini iste. Herşey güzel olacak inşallah.

S

Aminn INŞALLAH.. Haklısınız Tecrübesiz olunca doktorların söylediklerinden ötürü insan tedirgin oluyor malesef Allah razı olsun dilekleriniz için..

Adalet Akr 6 yıl