5 aylık bebeğe hangi mayayla yapılmış yoğurt verilebilir?

Merhabalar degerli arkadaslar. 5 aylik bir kizim var dogdugundan beri haftada 1 buyuk tuvaletini yapabiliyor bazen uzuyor bazen kisaliyor bu süreç. Tahlil yaptirdik ancak temiz çıktı. Bu sorunu yazdığım bir arkadas burayi tavsiye etti sagolsun. Ufak ufak yogurt yedirmeyi dusunuyorum hangisi ile mayalamam gerek yogurdu bebegim için? Baska tavsiyeniz de varsa bilgilenmek isterim.

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Anne sutu alan bebege 6.ayini doldurmadan hicbirsey vermeyin lutfen kendiniz tuketin sizden ona sut yolu ile gececektir. En fazla 3 saatte bir emzirin bebek her talep ettiginde de emzirin. Bebeginiz yatar pozisyonda iken bacaklarini ellerinizle canini acitmadan hareket ettirin cok bastirmadan karnina masaj yapin. Bebeginizin bacaklarini masaj yaparken arada karnina dogru hafifce ittirin. Bebek masaj videolari var onlari uygulayin derim. Lutfen doktorunuz tarafindan farkli hastalik vs sebebiyle onerilmedigi surece bebeginizin anne sutunu tam almasina engel olmayin.

E

Masaj kar etmiyor malesef doktorumuzda 5 aydan sonra ufak ufak verebilirsin demisti yogurt mayalayip bagirsak hareketlerini duzenlemeye yardim etmek istiyorum en azindan deneyip goreyim 1 hafta eger yapmazsa tekrar vermeyi kescem

Zeliha Demirezen 6 yıl