9 aylık bebeğimin eli yandı, evde ne yapabilirim?

9 aylık bebeğim elini yakti ve evde krem falan yok suda tutuyorum cok canim yaniyor yavrumunatesini almam icin evde bildiginiz yöntem varmı hanimlar. Yaa acilll

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
77
77 CEVAP

Sivi yag sur yakar ama en azindan sismesini engeller..

E

Ya shishsin ! Shishmesi ii. Ne demek yanar... O cocugun acisini kesmiyecek se shishmesini engellese ne yazar.

Sinem Sayınhan 6 yıl

Ben soyledim yapmak isterse yapar.. Yorum yapmak size dusmemis..

Esma Özyilmaz 6 yıl

Dusher ! Bir bebegin cani yanacaksa yorumumu yaparim !

Sinem Sayınhan 6 yıl

Sizin bebeginizmi bu birin yanar ama okadar cok yanmaz.. Bu iki.. Ucuncusu sissin demissiniz sisince daha cok yanar elini oynatamaz buda uc..

Esma Özyilmaz 6 yıl

Esma Özyilmaz shishen yara daha cok acimaz ! Icine iltihapi toplanir ve daha sonradan kendi yok olur ! Ilk yardim dersi aldim ve bunun asli ve dogrusu bu ! Hangi bebek olursa olsun cani yanmasina izin vermem ! Sizin bunu umursamadgniz apacik ortada zaten !!!

Sinem Sayınhan 6 yıl

Sen cokmu umursuyorsun asagida krem ismi vermissin hadi o krem bebege alerji yaparsa nolcak.. Ve su yazilari dogru yaz anlamiyorum.. Sisen yara kendiliginden patlarsa yanik olarak soyluyorum buna buyuk insan sizisini cekemiyosa bebek nasil ceksin.. Kucuk bir yaniksa bu dedigim sivi yag olayi cozer ama buyukse kesinlikle ne sizin verdiginiz kremler nede burda yazilanlarin hic birini yapmamasi lazim.. Anladin mi simdi cicim.. Benle ugrasmayi kes.. Uygulamak isterse anne uygular uygulamak istemezse uygulamaz.. SİZENE..!!

Esma Özyilmaz 6 yıl

Esma Özyilmaz ben biyerde krem ismi vermedim !!!!!!! Ben sadece onbesh dakika soguk suyun altinda tut daha sonra kompres yap ve eczaneye git dedim ! Eczane gerekeni yapar da verir de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seninle ugrashan falan yok sen kompleks yapiosun yorumunun aksini soyledim diye ! Sacma sapan bilgiler verip insanlarin canini yakmayin hepsi bu !!! Hadi anne bilincsizce senin dedigni yapti ve cocugu kotu oldu nolck??? Lutfen !!!

Sinem Sayınhan 6 yıl

Benle ugrasan sensin ben degilim asagida bir metin gonderimi yaptin paslastigindan habersizsin daha neyse dahada yorum yazmicam bu bebeginannesi degilsin

Esma Özyilmaz 6 yıl

Bebegin annesi deilsem de anneyim !!! Orda dikkat ettiysen bunlari yapmayin yazio !!! Iyi okursan anlarsin!! Benimle ugrashacagna git biraz bilgelen de yalan yanlish sheyler yazma insanlara.

Sinem Sayınhan 6 yıl

Senden daha bilgiliyim cnm.. Buna emin ol.. Kndini oven insandan nefret ederim boyle durumlarda he canim he demek daha dogru.. Polemik yaratma..!!

Esma Özyilmaz 6 yıl

Esma Özyilmaz belli bilgin ! Ben kendimi ovmedim ki asla bilgi paylashmak ne zaman kendini ovmek olmush? Kimin ukela ve kendini begenmish ortada. Hadi aeo!!!

Sinem Sayınhan 6 yıl

Ukala sensin tamm mi kendin geldin bilastin simdi ikile..

Esma Özyilmaz 6 yıl

Esma Özyilmaz kompleksliiii takintilii hadi bye bye

Sinem Sayınhan 6 yıl

Aynadaki yuzunu gorup bana laf sokmaya calisma cicim hadi by

Esma Özyilmaz 6 yıl

boyle ergen laflariyla kendini avut sen hadi kuzum allaha emanetsin

Sinem Sayınhan 6 yıl

Ergen konusan sensin bn degilim..

Esma Özyilmaz 6 yıl

evet farkindaim sen meraklanma

Sinem Sayınhan 6 yıl

Neyini merak edecem senin pardon tanimam etmem.. Ki tanimak hic istemem cicim.. Neyse bu muhabbet cok uzadi by yazip duruyon sustugun yok son noktayi ben koyim bari..

Esma Özyilmaz 6 yıl

Esma Özyilmaz aferin sana. Edepsizligin dibine vurmak bu olsa gerek . Kale bile almayarak guluorum her bir yorumuna.

Sinem Sayınhan 6 yıl

Edepsiz diyene bak..

Esma Özyilmaz 6 yıl