Adetim 7 gün gecikti, dış gebelik ihtimalim var, geç döllenme var mıdır?

Arkadaşlar acil bakar mısınız moralim çok bozuldu son adetim 7 gün geçti en üstte ki testi yaptim geçen hafta pazartesi günü.. Salı günü kan verdim sonuç 67.0 çıktı.. Ortadakini persembe yaptim alttakini ise bugün yaptım doktora gittim doktorumuz izinde o yüzden her haffta salı günleri farklı doktor geliyor kese olusmamis dedi sağlık ocağında tahlil yaptir dedi eğer yukselmemis de yani diyelim 500 olmuşsa dış gebelik eğer artmissa diyelim 1500 olmussa yine dış gebelik ihtimali var sonuca bakalim dedi.. Ya ama benim korunmasız ilişkim adet olacagim hafta olmuştu sadece onun haricinde hep korunduk.. Kızlar moralim çok bozuldu bana bişey söyleyin napayim değer yukselmisse bekleyeyim mi yukselmemisse beni neler bekliyor..?? geç dollenme olmuş olabilir mi çok uzun oldu kusura bakmayin

com-v3igjstc8k8wssugl46b.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Geç döllenme olmuş olabilir. Hemde normal ultrasondan 6. Haftaya kadar çıkmıyor. Alttan bakması gerekli ki kese görünmedi diyebilsin. Değer artışı tabiki önemli bir gösterge. Ama hemen moral bozmaya gerek yok. Önce bu diğer degerlerini de gör de öyle moral boz yada sevin.

T

Zaten değeri 6000 lere gelmeden normal ultrasondan bakması ve görünmüyor demese saçmalık bayanın verdiği bilgilere göre daha o seviyelere gelmesine var daha zaten. Bu doktorlar bu kafayla nasıl tıp okuyor hiç anlamıyorum ortada cahil ve katil doktor çok.

Asiye Kırkıcı 5 yıl

Kesinlikle öyle. Daha doğrusu umursamazlar. Bu insan üzülür mü kendine bebegine ruh sağlığına zarar gelirmi diye düşünmüyorlar. Allah merhamet versin inşallah.

Tuğba Koçdönmez 5 yıl

Aynen öyle bebeğin gelişimi için zaten hassas zamanlardan geçerken böyle şeylerle uğraşmak insanı mahvediyor şimdiye kadar çeşitli alanda uzman doktor gördüm ama en acımasızı ve umursamazı kadın doğum doktorlarıydı bir de hiç alamadığım konu bir bayanı en iyi başka bir bayan anlaması gerekliyken kendisi de bu süreçlerden geçmişken karşısındakine acımasız davranması.

Asiye Kırkıcı 5 yıl

Umursamaz olmuşlar hepsi bu.

Tuğba Koçdönmez 5 yıl

Evet çok haklisiniz hemen insanın moralini alt üst ediyolar en kötüsünü soyluyorlar hemen

Esma Aygüneş 5 yıl