Akşam bebekler yıkanmaz mı?

Akşam bebekler yikanmaz diyorlar ama gündüz eşim yok tek yikayamiyorum mecburum. 50 günlük bebeğim. Sizce dogrumu
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

lutfen artik bu sacma sapan şeylere inanmayin o aksam yikanmaz diyenler 40 cikmadan yikanmaz diyenlere soruyorum bana bunun nerde yazdigini soylermisiniz ispatini yaparmisiniz artil biseyleri sorgulayin lutfen birakin atalarinizin dinini atalarinizin gelenegini

P

Aksam yikanmamasinin nedeni usutmemesi icindir..

Esma Özyilmaz 5 yıl

yahu akil var mantik var kisinin evinin sicakligi cocuga uygun olup olmadigi sorgulansin ozamn evim su sicaklikta yikasam usuturmu densin ozamn eskiden evlerde isinma sorunu olabilir simdi cogu insanin evi dogal gazli en kotu ihtimal sobali bi cok insanin dusuncesi usutmemesi deil aksam yikamak iyi deil diye dusunuyorlar kimse kendini kandirmasin

Pınar Indır 5 yıl

Bir cok kisinin dusuncesi o sekilde katiliyorum o konuda ama bazi cocuklar yatakda cok donuyo ve ustunu acabiliyolar.. Hani sahsen ben gece bu sepepden yikamam cunku oglum ustunu cok aciyo ve bronsitimiz var malesef.. Bir cok insan batil inanclara yeltenmeyi seviyomu desem ne desem bilemiyorum ama degisik insan cok bunu kabul edilir bir durum..

Esma Özyilmaz 5 yıl

herkez cocugunun huyunu bilir boylw bi durumda yada cpcuk sevmiyodur uykusu kaciyodur evin sicakligi ueterli deildir bla bla bla bunlara bisey diyemem tepkim batil inanclara yani cok kiziyorum hala hamileyken sac kesilirse cocugun omru kisalir diyen var bunlari duyunca cildiriyorum biz kimizki cocugun omrunu belirlicez neyse bakalim öyleyken öyle:)

Pınar Indır 5 yıl

Dogru soyluyosun.. Bebegin sagligini etkilemedigi surece hamileyken veyahut bebek dogdukdan sonrada hersey yapilir.. Kisa ve net..

Esma Özyilmaz 5 yıl