Altıncı his nedir nasıl ortaya çıkar?

Altıncı hissi olan ya da olduğuna inanan var mı? Varsa ne yönde, nasıl, ne türde, ne şekillerde ortaya çıkıyor?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Yorumlardan bazıları kuantum etkisi bence. Aklima kotu bisey geliyor ve gerceklesiyor tarzi yorumlar. Kuantuma gore gerceklesecegi icin akliniza dusmuyor, akliniza dustugu icin gerceklesmesine sebep oluyorsunuz

S

Hayır bu doğru değil. Niyet ve enerji kullanımı eğitimi veriyorum. Kuantum Bilinci terapisti ve eğitmeniyim. Bu tür suçluluk doğurabilecek yorumlar yapmadan önce konuya iyi hakim olmanızı öneririm. Yoksa kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz.

Beyza Üzer 5 yıl

Açıklamanızı ve aydınlatmanızı rica edeceğim. Çünkü konuya hakim olduğumu düşünüyorum

Sinan Özkömeç 5 yıl

Düşünceler yaratıcıdır bu doğru. Ancak hür irade yasası vardır. Mesela bir kişinin ölümü, o kişinin bilinç, bilinçaltı veya ruhsal yaratımı ile gerçekleşir. Yani siz "birinin ölmesinden korkarak" sadece bu olasılığı yükseltirsiniz; sıfırdan yaratamazsınız. O kadar ki elinize bıçak alıp saldırmanız durumunda bile o kişinin ölüp ölmeyeceği ilgili kişinin hür iradesine bağlıdır. Bir niyeti yarattığınızda o süptil ortamda gerçekleşmiş olur. Ancak yersel düzlemde somutlaşması zaman alır ve bu zaman sürecinde kişi kendi yaratımını bozabilir. İşte bazı kişiler, diğer kişinin enerji alanından "o kişinin kendisi için yarattığı gerçekliğin bilgisini" alabilirler. Veya kozmik bilinçten toplumsal olay bilgisi almak mümkündür. Eğer siz bir kişiye "sen sezdiğin ve endişelendiğin için oluyor bu" yorumu yaparsanız o kişinin hem suçluluk duymasına hem de sezgilerine kendisini kapatmasına neden olabilirsiniz.

Beyza Üzer 5 yıl

Bir şeyleri sezmek ile bir şeyler için endişelenmek aynı şey değildir. Düşünce ayrılığımız burada başlıyor. Birinci paragraf; korkarak bir seylerin olmasi olasiligini yukseltiyorum . Ikinci paragraf; Bir şeyler sezmek mümkündür. Bu iki paragrafta hemfikiriz. Üçüncü paragrafta; Ben diyorum ki korktuğunuz başınıza gelir. Bunun sezmeyle ilgisi yok. Düşüncelerin yaratıcı olmasiyla ilgili kısmı işaret ediyorum. Hatta ben bunu söyliyeyim ki insanlar bir şeyler için korku oluşturmadan önce bir kez daha düşünsünler. Bilirsiniz ki negatif düşüncelerin yersel düzlemde somutlaşması pozitife göre daha etkindir.

Sinan Özkömeç 5 yıl

Mesela ben şimdi sizin ölmenizden korksam; hatta deli gibi korksam.. Mesela size hayran olsam ve ölümünüzü takıntı haline getirip sürekli endişe yaşasam. Sizi öldürebilir miyim?

Beyza Üzer 5 yıl

Sezmek ile endişelenmek aynıdır diye nerede söylemişim?

Beyza Üzer 5 yıl

Öldüremezsiniz, bende şu an deli gibi fil düşünsem, konsantrasyonun dibine vursam, pat diye evin içine fil düşer mi, düşmez.

Sinan Özkömeç 5 yıl

Sezgi ile endişe aynı şey değildir. Sezebilir bir kişi.. Ve eğer doğru bilinçlenmezse endişesi ile o kişinin başına geleceği yarattığını düşünebilir. Mantıksız mı?

Beyza Üzer 5 yıl

Sezdigin ve endiselendigin icin oluyor cumlesini kurdunuzya, bende endişelenmek evet, sezmek hayır diyorum.

Sinan Özkömeç 5 yıl

Yani eğer rüyamda birinin öldüğünü görür ve endişelenirsem onu öldürür müyüm?

Beyza Üzer 5 yıl

Sezmek VE endişelenmek

Beyza Üzer 5 yıl

Mantıksız değil aslında lakin kendini suçlama konusu kişideki başka bir psikolojik duruma işaret edebilir. Endişesi ile başına geleceği yarattığını düşünsün zaten. Endişe ile başa gelecek bir şeyin oluşmasına sebep olmuyor muyuz. Yada ben bunu anlatmadan önce suçluluk duygusuyla baş etme konusundamı açıklama yapmalıyım. Kuantumun ilk açıklaması zaten düşüncelerin yaratıcılığı. Kişi bunu gördükten sonra "negatif düşündüğüm için bunlar benim başıma gelmiş, allah beni kahretsin " gibi bir şey diyorsa, nasıl kuantum tarifi yapmam lazım bilmiyorum.

Sinan Özkömeç 5 yıl

Rüyanızda birinin öldüğünü görürseniz ve endişelenirseniz, onun ölme olasılığını yükseltirsiniz. Bunda hemfikiriz bence Edit: Endişelendiğiniz için tabiki, gördüğünüz için değil

Sinan Özkömeç 5 yıl