Altıncı his nedir nasıl ortaya çıkar?

Altıncı hissi olan ya da olduğuna inanan var mı? Varsa ne yönde, nasıl, ne türde, ne şekillerde ortaya çıkıyor?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

6. His dediğimiz sezgi herkeste var. Ama duyarlılığı, kişinin dinlemeye açık olup olmaması, o hisse karşı duyguları deneyimin yoğunluğunu değiştiriyor. Bir kaç uyarı yapmak istedim

1) Olanı normal karşılayabildiğiniz hızla doğru kullanmaya başlayabilirsiniz.

2) Bu sezgilerin bir kısmı açılıp kapanan çakra koruma kalkanından gelirken, bir kısmı yırtık ve hasarlı enerji bedeninden kaynaklanabilir. Eğer gördüğünüz, sezdiğiniz bir şeyi kapatmak istediğinizde kapatamıyorsanız büyük ihtimalle hasar vardır. Psişik hijyen için enerji bedeni koruma yenileme teknikleri kullanmanız önemlidir.

3) Ne görürseniz görün bunlar gerçekleşene kadar olasılıktır. Yani değiştirilebilir. Endişe yaşamak yerine arzu ettiğiniz geleceğe yatırım yapmanızı öneririm.

4) Olan şeyi kişisel algılamamak ve kontrol edebilmek için bunları yaşama sıklığına göre enerji bedeni bilgisi almanızı öneririm.

5) Psişik zehirlenmeye dikkat. Gördükleriniz çıkmaya başladıkça yaşamı tamamiyle bu yönde algılama eğilimi çıkabilir. Yaşadığınızın yersel nedenlerini bırakıp tamamen psişik verilere odaklanmak da sağlıksız bir ruh hali yaratır.

B

Kesinlikle hepsi dogru.

Sevilay çapan 5 yıl

Görülenler rüyadan bahsediyorsunuz sanirim

Esin Kapucuoğlu 5 yıl

Sadece rüya olması gerekmiyor. Uyanıkken de aura, renk ya da durugörü aynı mekanizma üzerinden işliyor.

Beyza Üzer 5 yıl

Aynen rüya da görüyorum uyanıkken de oluyor bazı şeyler.. İşim gereği akvaryum süs balıkçılığı, kuş işi yapıyorum. Ölecek kuşu, balığı, olumsuz bazı şeyleri gerek uykuda gerek uyanık görüyorum.. Engelleyebildiklerim oldu mesela bu hafta engelledim.. Lakin bazen sadec erteleniyor ya da onun alternatifi başka bir şey ölüm oluyor canlılarımda.. İşim dışında gördüğüm başka şeyler de oluyor..

Hakan Kocabaş 5 yıl

Bu durum ile kavga ederseniz durumu kontrolsüz büyütürsünüz. Bunlar zaten olan olacak şeyler. Bunu hissetmek size bir fayda sağlıyor mu? Bir zararı var mı? Pek çok kişi sezgilerini güçlendirmek için uzun süre çalışıyor. Sizinki kendiliğinden gelişmiş. Önce bunları bir değerlendirin bence

Beyza Üzer 5 yıl

Bazen kendi haline bırakıyorum.. Fakat önlemeye çalıştığım da gerçek.. Önlemessem önleyebilirdim düşüncesine saplanıyorum.. Sanki aslında bunlar bir uyarı.. Tedbiri bırakmamalıyım Canlılarıma üzülüyorum sonra..

Hakan Kocabaş 5 yıl

Bunlari inancinizla bütünleştirirseniz daha sakin ruh haline bürünebilirsiniz. Olaylar karşisinda daha metanetli ve sabirli olma durumu sağlayabiyor. Duygasal olma durumunu aza indirgeyebiliyor. Öbür türlü sürekli korku endise insani kaygili stresli duruma sokabiliyor.

Esin Kapucuoğlu 5 yıl

Aslında son zamanlarda daha sakince tedbir alıyorum ve tedbire devam ediyorum ama sakince.. Yani işleri karıştırmıyorum.. Şu an için bir başarı var.. Sonucu bekleyeceğiz..

Hakan Kocabaş 5 yıl

Hayirlisi olsun insallah

Esin Kapucuoğlu 5 yıl

Sağolun İnşAllah..

Hakan Kocabaş 5 yıl

Başarı olan konu ne?

Beyza Üzer 5 yıl

Rüyada veya hissetmem üzere Balıklarda, kuşlarda ölüm oluyordu şu an ki tedbirle önlemeyi başardık.. Tabi bakalım ne olacak.. Ya erteledik ya da bir yerden kestik..

Hakan Kocabaş 5 yıl