Aşık olamıyorum neden?

Merhaba arkadaşlar söyle bir problemim var yaklaşık 3 yıldır aşık olamıyorum yani şöyle aşık olamıyorum çok güzel bi kadın görüyorum ilk 1-2 saat aşk gibi bisey sanıyorum sonra puff o his yok oluyor başta güzel bişeydi ama her geçen gün daha da farklı bi his oluyor.. Neyse daha önce başına gelen var mı? Bu durumu nasıl atlattınız?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

3 yıl önce ne oldu? O önemli.

U

Büyük bi aşk kötü bi ayrılık

Feza Çakırbeyli 6 yıl

O zaman daha aşkı bekleme gelmez o.. Seversin hoslanirsin en fazla.. Ötesi yok çaresi yok

Derya Küyük 6 yıl

Başına geldi mi

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Evet o yüzden diyorum ya bende dert ettim senelerce sonra saldim olanla yetiniyorum

Derya Küyük 6 yıl

Hepinizin yaşı benden büyük ama ben inanmıyorum o işe. Çok örneğini gördüm, acının dibini görüp şimdi başkasıyla nişanlı hatta evli olan. Kendinizi öyle şartlamayın, yeni kişilere açık olun ve bunu zaman kaybetmeden yapın. Çünkü sanırım yaş ilerledikçe insan git gide daha zor beğenip daha zor bağlanıyor.

Ertuğrul Bil 6 yıl

Ya zaten şartlamadım kendimi eski ilişkimi aramıyorum.. Ama ondan sonra öyle bilmiyorum sevemiyorum kimseyi..

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Ben o eskiyi dert etmiyorum ki. Aksine ama nedense birini sevemiyorum

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Anlıyorum aynısını ben de 2.5 senedir yaşıyorum. Umursamazlık fazlasıyla oluyor. Ama tanımaya çalışmak lazım. İnsanların iyi yönlerini görmeye çalışmak lazım. Bi şekilde birine bağlılık duymak için kendini hazırlamalı insan. Zira kim ne derse desin insan ne kadar etrafında insan olursa olsun, pastanın üstündeki çileği kesinlikle arıyor.

Ertuğrul Bil 6 yıl

6 senelik iliskinin kapima dayanan sevgilisiyle ve digerlerini ogrenmeyle bitisinin ardindan bir daha olmaz diye düşünüyordum ama birgun kocam cikti karsima ve dunyam degisti... Sana tavsiyem aski arama o seni buluyor zaten... Herkese potansiyel sevgili gözüyle de bakma. Sadece tanimaya calis, kendindeki eksikleri ve hataları gor, karsina cikan insanların sana benzemesini bekleme, yaninda iyi vakit gecirdigin, sevgisini hissettigin insanlari tanimaya calis ve en önemlisi birbirinizi degistirmeden uyum saglamayi ogrenin... Canını sıkma aşk seni bulacak...

Şehnaz Aydıner 6 yıl

Ertuğrul Bil kesinlikle tam olarak bu

Feza Çakırbeyli 6 yıl