Aşık olamıyorum neden?

Merhaba arkadaşlar söyle bir problemim var yaklaşık 3 yıldır aşık olamıyorum yani şöyle aşık olamıyorum çok güzel bi kadın görüyorum ilk 1-2 saat aşk gibi bisey sanıyorum sonra puff o his yok oluyor başta güzel bişeydi ama her geçen gün daha da farklı bi his oluyor.. Neyse daha önce başına gelen var mı? Bu durumu nasıl atlattınız?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Karsilasmadan da așık olunabiliyor. Karsindaki kisinin karakteri, kisiligi cok onemli etkenler.
Bence sen sohbet ettigin kisilerin biraz bos insanlar oldugunu da gorup sogumus olabilirsin. Dolu bir karakteri yoksa isterse best model of the world olsun. İlgilenmem.

D

Kesinlikle haklısın ama dediğim gibi daha tam tanıyamadan içimden gelmiyor ilgilenmek sormak konuşmak

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Zaten ayuracagin zamani hakediyorsa gorusuceksin. Bunu anlamak icin de bir sure sohbet etmek daha iyi. Neden degerli zamanini tanimadigin biriyle bulusmaya harcayasin?

Derya Çanakçı 6 yıl

Evet işte o bir süre sohbet etmek şeyi olmuyor. Sorun bu

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Bulusmadan ediyorsan ok. Ve birseyler eksikse o aradigin kisi degildir zaten. Sohbeti birak.

Derya Çanakçı 6 yıl

Ya söyle anlatayım mesala bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım içim kıpır kıpır oldu vs sonra davet ettim buluştuk güzel de vakit geçirdik ama sonrasında ne mesaj atasım oluyor ne de görüşmek istiyorum. Veya biriyle tanıştım buluştum sonrasında yine aynı şey içinden gelmiyor arayıp soramamak yani sorun bende

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Cok etkilememis demek ki. Aklima baska bir tani gelmiyor : ))

Derya Çanakçı 6 yıl

Ahaha alemsin ya iste sorun tam olarak o çok etkilenemiyorum. İlk zamanlar güzeldi sonrasında güçleşti bu durum. Umarım sende yoktur :)) olmazda

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Genelleme yapicam kimse alinmasin ama Turkiyede gercekten bos adam cok. Bos kadin da cok. Turkiyede dogru kisi yoktu benim icin, yani karsima cikmadi. İtalyaya egitim icin geldim ve kaldim. Burda durum Turkiyedekiyle ayni degil, mutluyum, tesekkur ederim.

Derya Çanakçı 6 yıl

Ya bence o kadar da genelleme yapma :)) valla en iyisini yapmışsın bizi de götür oraya bende Fastayım 3 aydır iş icin ama orada daha da huzursuzum yüksek lisan mı ?

Feza Çakırbeyli 6 yıl

Evet tezimi vereli 3 yil oldu calisiyorum. Ben hostestim bir havayolu sirketinde, bircok genc kiz ve erkegin hayallerini susleyen bir meslegi ve herseyi arkada birakip geldim. Burada benim gibi radikal bir kararla gelenle hic karsilasmadim. Gelen turklerin nerdeyse hepsi bir yarismanin bursuyla gelmis. Benim kadar cesursan gelebilirsin ama italyayi degil de daha kolay is bulunan bir ulkeyi tercih etmeni oneririm.

Derya Çanakçı 6 yıl

Oo maşallah valla herkes gibi bende oralarda yaşamak istiyorum ama sağlıklı net bilgi yok bide çok pahalı oluyor oralara ilk gelmek o yüzden şimdilik gelemiyorum. Hem gerçekten radikal bir karar vermişsin. Darısı vatandaşlık almana :))

Feza Çakırbeyli 6 yıl