Askerlikte dövme rdm ilişkisi nedir?

Arkadaşlar merhaba, Çarşamba günü askerim bi aksilik çıkmazsa. Kısa dönem yapıcam. İnternette çok bilgi kirliliği var. O yüzden kulaktan dolma değilde son 2 yıl içinde bizzat şahit olmuş yada yaşamış arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim. Askerlikte dövme rdm ilişkisi nedir? Normal kozmetik amaçlı stüdyo dövmelerim var 3 tane. Direk rdmye çekiyolarmış doğru mu? Teşekkürler.

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Dostum Rdm ye çekmezler çekseler de sıkıntı yok oradaki asker büyük ihtimal asteğmen olarak askerliğini yapan bir doktordur. Rdm korkulmaması gereken bir birim olarak düşünüyorum uyanık olursan bağlı olduğun birlik, bölükte rahat etme durumun bile var. Zaten sen acemi birliğine katılırken bir form doldurtacaklar daha önce psikolojik bir tedavi gördün mü gibisinden orada kayıt yapan asker zaten söyleyecek hayır hayır hayır yaz geç diyecek sende öyle yapıp kaydını bitireceksin. Aynı şekilde usta birliğinde de bu form önüne gelecektir. Sana şöyle söyleyeyim rdm ye gönderilme olayı ilk olarak revir yolundan geçiyor. Katılış muayeneni yapan tabip rütbeli gönderir ya da göndermez. Emin ol dövmeden gönderileni görmedim. Askerden yeni döndüm hatta iznim olduğundan dolayı hala asker sayılıyorum:) Bir süre revir ve rdm sorumluluğu yaptım bu tip şeyleri daha giderken boşuna kafana takma. Kısaca dövmesi olan rdm değildir boşuna kayıt yapmazlar. Ayrıca aklında bulunsun rdm kayıtlarını sildirebiliyorsun. Bunu uyanıklık yapıp rdm kaydı açtırırsan diye söylüyorum sivil hayatını falan etkilemiyor. Hayırlı tezkereler diliyorum.

S

Olurda alırlarsa nasıl sildireceğim konusunda bilgi almak isterim senden kardeşim. Teşekkürler.

Bağcan Muhasebe 6 yıl

Askerlik hizmetinin sonuna doğru rdm ile görüşmeye gidiyorsun bazı anketler var onlarla birlikte ne olduğunu gidince öğrenirsin o anketleri rdm ye veriyorsun ve dosyanın kapanmasını istiyorum diyorsun ve oradaki adamın keyfine bağlı olarak psikiyatriye sevk eder veya kendi isteğiyle dosyayı silme işlemini gerçekleştirir. Psikiyatriye sevk ederse zaten doktora durumu anlatırsın her türlü sana yardımcı oluyorlar ama ben sevk ettiğini görmedim direk kapatıyor. Tabi bu olaylar gerçekten sorunlu uyuşturucu bağımlısı ve sürekli olay çıkaran kişilerde daha zor oluyor. Onların bile dosyalarının silindiğini görmüşlüğüm var.

Sercan Kaderoglu 6 yıl

Sercan Kaderoglu İnş. Gerek kalmaz ya yıl olmuş 2017 dövme var diye psikolojik sorunlu tavrı görmek çok saçma.

Bağcan Muhasebe 6 yıl

Merak etme öyle bir durum artık yok kardeşim içini rahat tut sen

Sercan Kaderoglu 6 yıl