Astral seyahatle zaman yolculuğu yapılabilir mi?

Defalarca deneyimleyen ve büyük keyif alan biri olarak astral seyahate inanıyorum fakat şunu hiç denemedim sizce astral seyahatle zaman yolculuğu yapılabilir mi?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

Nilgün hanım nasıl yaptınız değil de deneyimlerinizden biri hakkında bilgi verebilir misiniz? Nereye gittiniz, ne kadar kaldınız, beden olarak nasil uçtunuz mu vs.? Özetle zamanınız varsa merak ediyorum.

K

biraz önceki yorumda paylaştığım linkten bir kısım; Şimdi astral seyahat yaptım diyenlerin verdikleri ortak cevapları ele alalım: Kişi ilk başta etrafının karanlık olduğunu sonradan aydınlandığını dile getirmektedir. Aynı şekilde karanlığı ve aydınlığı daha rahat seçebildiklerini söylemektedir. Renkleri günlük hayattan daha canlı ve parlak gördüklerini söylemektedirler. Karanlık odadaki objeleri dahi aydınlık ve net bir biçimde gördüklerini anlatmaktadırlar. Astral seyahat deneyimlerinin süresi hakkında pek fazla net bir bilgiye sahip değiller. Fakat bu seyahat 5 dakika ve 2 saat aralığında gerçekleşmektedir. Kimileri çok uzaklaştıklarını dile getirirken kimileri ise daha yakın çevrede olduklarını söylemişlerdir. Bunların hepsi deneyim ve gözlemlerin sonucudur.

Meryem Haşimoğlu 6 yıl

Böyle değil ilki şu şekilde oldu karanlık Sessiz bir ortama girdim çünkü her hangi bi yere odaklanmadım sonra etrafımda bi daire belirdi uzay boşluğunda gibiydim korktum geri döndüğümde çok fena sarsıldım ne kadar olduğu hakkında bilgim yok süre olarak

Nilgün Doğrul 6 yıl

Çok tşkler.

Kubilay Türközü 6 yıl