Bebekler nasıl uyutulur?

Selamınaleyküm tekrar aranızda olduğum için çok mutluyum:) şu sıralar yani yaklaşık 5aydır kızımın uykuya dalma süreci çok uzun sürüyor. Şu an 2yasında. Gündüz uykusunada gece uykusuna da dalması tam bi saat sürüyor. Yanında yatıyorum aynı, salıncağı var onda sallıyorum aynı, besiğinde yanına basımı koyuyorum aynı:( çoğunlukla yanında uyuyp kalıyorum. Ne yapmalı siz nasl uyutuyosunuz?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Hayatınızda büyük değişiklik oldu mu, ev değişikliği gibi?
Gün ve gece toplamı kaç saat uyuyor?
Sabah uyandıktan kaç saat sonra gündüz uykusunu uyuyor?
Eğer her zaman bir saat sürüyorsa uyutmanız diyelim ki uykudan uyandıktan 6 saat sonra uyutmaya götürüyorsunuz bunu 7 ye çekin deneyin eğer aynı ise bir daha değerlendirelim.
Benim oğlum bazen bir buçuk saati buluyor ama genelde kaç saat sonra uyuduğunu bildiğim için yarım saatte uyumasını normal karşılıyorum.

H

Bi değisiklik olmadı. Yatağa yatıyor kalkmaya çalısmıyor ama sürekli dörüyor oyun oynuyor üzerini zaten asla örtmüyor. Saatlerde oynama yapıyorum diyelm erken kaldırdım o zaman normal uyanma saatine kadar mızmız oluyor snra uykusu açılıyor yada uyku saati geldi yatırmazsam da yine aynı ağlamaklı. Herkesin sıkıntısı var demekki yalnız değilmişim

Zuhal Çark 5 yıl

Şu an annemlerin evindeyim ilk günler oğlumun uykusu olduğu halde 1,5 saat sürdü uykuya dalması, gündüz de bir saat sürdü, yavaş yavaş alışıyor ve yarım saate düştü. Arada artabilir ama her zaman çok uzunsa uykuya dalması o zaman biraz daha geç denerdim muhtemelen, ikimizin de sağlığı için

Hediye Tuluhan 5 yıl

Dönemsel birşey mi acaba diye düşünüyordum ama bizdede uykularımız şaştı. Gündüz 4-5 den önce uyumuyor öyle olunca gece 12den önce uyumuyor. Sabah uyanması 11-11:30 erkende kaldırsam değişmiyor. Hediye Tuluhan 2 -3 ay önce ev değiştirdik. Ondanmıdır ? Öncesinde saatlerimiz şaşmazdı hiç ?

Mine Baynurlar 5 yıl

Ev değişikliğine alışmıştır diye düşünüyorum ancak gündüz çok geç uyuduğu için gece uyumak istediği saat normal, bir sıkıntı görünmüyor, ancak ben olsam sabahları her gün yarım saat yada bir saat erken uyandırırım, gündüz uykusunu da ona göre erkene çekmiş olurdun gece otomatikman düzene girer. Yani sabah dokuzda kalksa bu çocuk akşam da en geç on gibi uyuyacak bu düzende gördüğümo. 2,5 yaşında değil mi? Bazı çocuklar erkenden gündüz uykusunu bırakıyorlar, eğer uykuya dalmada sorun yaşarsa 2-3 saat sonra gece uykusuna bile geçebilir bu düzen giderseniz büyük ihtimalle öyle olabilir.

Hediye Tuluhan 5 yıl