Bebelac lf laktozsuz mama hakkında yorumlar?

Arkadaşlar bebelac lf laktozsuz mama kulanan var mı? Bebeğimde çok yoğun bir şekilde devam eden laktoz intoleransı var, meme reddi ve kramplar ve gece 12 den önce uyumaz veya çok az uyuma var, 6 aya girmek üzereyiz kapıda ek gıda var belki ek gıda biraz iyi gelir, ama gücüm tükendi, bebekle beraber herkes huzursuz, bu mamayı başlasam mı? Dişimi sıkıp dahada gideyim diyorum ama artık meme reddi meme ısırmaya kadar vardı. Ayrıca gelişim geriliği oluştu :((Tavsiyeleriniz nedir?? Ayrıca alerji şüphesi var çoğu alerjeni uzun zamandır yemiyorum....

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Bizde aylardır ne olduğunu anlamaya çalıştık, diyet yaptım alerji maması kullandık, hiç bi şekilde iyileşme olmadı dahada kötü oldu. En son laktoz intolerans olduğu çıktı doktor lf mama kullan dedi ve laktazm ben mamayı bir iki kere verdim sanki daha da gaz yaptı huzursuz oldu alerjisi de var diye düşünerek mamayı kestim. Tekrar doktora gittik 3 4 gün sabret ve sadece mama ver dedi. Anne sütüne ara verelim dedi. Ben de uyguladım ve bebeğim gerçekten rahatladı gürültülü kaka yapma, gaz çıkarma ve ishali kesildi çok şükür.

E

Anladım ama anne sütüne son vermek istemiyorum :((

Bilge Meriya 5 yıl

Biz 4 gün sonra geri başladık anne sütüne ama eskisi gibi sık emmiyor günde 2 ya da 3 kez

Esin Hökelekli 5 yıl

Evet öyle olur genelde

Bilge Meriya 5 yıl

esin hnm bebeğiniz kaç aylık? Ek gıda veriyor musunuz

Nuray Armut 5 yıl

4,5 aylık ek gıdaya geçmedik mama ve anne sütü tabii mama ağırlıklı. Ek gıdaya geçince kaka düzeldi diye msjlarda okuyorum inşallah ek gıdaya geçince daha iyi olur.

Esin Hökelekli 5 yıl

lf mama hangisi oluyor

Nuray Armut 5 yıl

Bebelac lf, laktozsuz mama.

Esin Hökelekli 5 yıl

süt proteini içeriyor mu. Sadece laktoz int olanlar için mi

Nuray Armut 5 yıl

süt proteini içeriyor.

Esin Hökelekli 5 yıl

sadece laktoz int. Olanlar için o zaman

Nuray Armut 5 yıl