Bıçakla saldırıp tehdit ettiler. Ne yapabilirim?

Mrb avukat arkadaşlar bir sorum olucak yardımcı olabilirmisiniz benim üst kat komşum çok sorumlu bir insan devamlı balkonlarıma camlarıma çamaşırlarımın üstüne pislik döküyor devamlı hali sirkeliyor gittim uyardım güzel dille ama anlamıyor söyledim diye eşi ve Oglu picakla saldırdı tehdit ettiler sahitlerim de var ne yapabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Öncelikle bu kişi veya kişilerin uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan haberdar edilmesi ve uyarılması gerekmektedir Uyarılar sonuç vermediği takdirde kişi veya kişilerin yaptıkları ver taşkınlık bir suç teşkil etmektedir Bu durumda alınabilecek en etkili önlem diğer daire sakinlerinin her seferinde ayrı ayrı şikayetçi olmalarıdır Bu şekilde sulh ceza mahkemelerine başvurabilirsiniz.
Böylesi bir durumun aynı zamanda bir çekilmezlik hali oluşturduğu göz önünde bulundurulduğunda, Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 25. Maddesi uyarınca rahatsızlık veren dairenin diğer daireler tarafından birleşilerek rayiç bedel üzerinden satın alınması da mümkündür.

S