Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil mi?

Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil buluyor musunuz?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
89
89 CEVAP

Gururlu bir kadın evliliği bitmişse, nafakada almaz! Ben iyilikle boşandım, avukatım nafaka diye kavgasını bile yaptı benimle! Bende görevinizi yapın kafi dedim, nafakayı kabul etmedim.. Bence adilce bir olay değil, her birey ayaklarının üzerinde durmak zorunda.

Y

helal olsun sana bacım. E sonra noldu, iş bulabildin mi, çalışıp para kazanabildin mi?

Bayram Yaygın 3 yıl

Bayram Yaygın teşekkür ederim.. İş hemen bulamadım çünki şehir değiştirdim, belirli bir süre işşizlik parası aldım devletten.. Sonrasında evimide kiraladım arabamıda kimseye bağımlı olmadan ve tek kuruş almadan aldım.. Herşey para değil, ex eşim hala bayramda vs halimi hatırımı sorar, Allah mutlu etsin.. Cocuğum olmuş olsaydı durum değişmezdi! Birçok yeni evli bayanlar hemen çocuk yapma peşinde, beklemiyorlar evliliğin oturmasını veya gerçekten anlasıp anlaşamadıklarını saptamayı..

Yesim Değerli 3 yıl

Gururlu Serefli ve Namuslu kadınlara CAN KURBAN her daim Baş Tacı.

Gökhan Şahın 3 yıl

Sade Biri kasıtlı hemen çocuk yapan kadınlar da çok. Çocuk nafakasını da tırtıklayıp kırığına yedirenler de azımsanmayacak oranda. Halbuki her artırma davasında hakim soracak. Sen bu çocuk nafakalarını nereye harcadın, getir bakalım makbuzlarını falan diye soran yok eden yok.. Çocuklar saldım çayıra mevlam kayıra.

Bayram Yaygın 3 yıl

Bayram Yaygın mide bulandırıcı vaziyetler, şahsen bazı hemcinslerimden utanıyorum! Kendilerini kaf dağında sananlar, çocuğu erkeğe karşı kullanlar ve çocuğun psikolojisini düşünmeden hareket edenler maalesef çok.. Herkes ektiğini biçer, er geç acısı çıkar..

Yesim Değerli 3 yıl

Gökhan Şahın erkekler içinde geçerli..

Yesim Değerli 3 yıl

Sade Biri normal insan tepkisi bu

Mehmetoglu Öget 3 yıl

Sade Biri aynen öyle

Gökhan Şahın 3 yıl

Sade Biri Senin gibi kadın baştacıdır.

Chan Osanma 3 yıl

Chan Osanma teşekkür ederim.

Yesim Değerli 3 yıl