Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil mi?

Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil buluyor musunuz?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
89
89 CEVAP

Çocuk sahibi oluyorlarsa boşanmayı göze alan erkekler hem nafaka ödesin hemde çocuğunun istikbalini yapsın kadına çocukları atıp evlendikleri kadınla kaçmasın kolayı secmesin kadın ana evinden getirmiyor çocukları kadını ve çocukları besleyemiyorlarsa kimsenin yıllarını ümitlerini yıkmasınlar çocuğa kadın bakacak erkek başka kadınla muhabbet edecek erkeğin mali parası bitince ikinci es kapıya koyacak
Ilk eşinin kapısına yereye
Söyleyelim aksam olunca baba bekleyen
Çocukların yanına tabiki posası kalınca gidecek yeri olmayınca utanmadıkça
Cunki ikinci esin çocukları bakmaz onlar hazır yer lütfen herkes akıllı hareket etsin

H

Hatice Versaj çocuğu iki kişi yapar, ortak karar veripte.. Yürümeyen sonlanan çocuklu evliliklerde erkeğin görevi çocuk için kanunen belirlenmiş nafakayı ödemektir! Erkeğin sonraki hayatı kimseyi ilgilendirmediği gibi, bayanda ortak çocukları için üzerine düşen görevi yapmak zorundadır bana göre..

Yesim Değerli 3 yıl

Nafakanin anlamı manası nedir ??? Kadın erkekten niye nafaka alır "sen bana çocuklar için parayı öde ben oturur cocuklara bakarım" Haaa kadın oturup çocuklara bakmayacaksa Nafaka diye de yırtınıp durmayacak o zaman Çıkıp diyecek ki ben oturup evde çocuk bakamam ha biz bu çocukları birlikte yaptık giderlerini masraflarını da birlikte karşılayalim. Ondan sonra kimsenin kimseye konuşmaya dili olmaz.

Gökhan Şahın 3 yıl

Sade Biri bana gorede benim dediğim gibi

Hatice Versaj 3 yıl