Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil mi?

Boşanma durumunda erkeklere yüklenen ömür boyu nafakayı adil buluyor musunuz?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
89
89 CEVAP

Yoksa ne yaparsınız biliyormusunux 2 senede sevgili değiştirir gibi kadın degistirirsiniz daha başka birsürü sorunlarla karşılaşır kadınlar. Önceden haberlerde sokağa atılan kadınları haber yaparlardi demekki bazı sıkıntılar yasandiki bu kanunlar geldi .

R

rukiye hanım lütfen her şeye bir bahane bulmayın.. Anan baban bile sana ömür boyu bakmıyorken sana el olmuş birinden nasıl beklenir bu.. Devlet bile 15 senelik primin yoksa sana emeklilik hakkı tanımıyorken elin adamının sırtından emeklilik gibi avanta nasıl beklenir? Adalet mi şimdi bu?

Bayram Yaygın 3 yıl

Bayram Yaygın sizde herşeye bahane bulmayın yani ne saçma şeyleri kiyasliyorsunuz tabikide nafaka ödeyecek erkek mecbur buna ben boşanayım hiç bir sorumluluğumda kalmasın diye bir dünya yok. Madem o bayanla evlendin boşanmayınca göze aldın o zaman nafakayida ödeyeceksin

Sevda Maşide 3 yıl

dünyanın hangi ülkesinde insanlar boşandı diye borçlu çıkartılıyor? İlkel afrika kabilelerinde bile böyle saçmalık yoktur? Ömür boyu nafaka sömürünün yasal kılıfa sokulmuş halidir. Kadın-erkek çatışmasını körüklemek ve nüfusu kurutmak için şer odakları tarafından peydahlanmıştır.

Bayram Yaygın 3 yıl