Burçlar ne kadar doğrudur?

Burçlar ne kadar doğrudur?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Yıldızlar, gezenler, ay, güneş bunların etkileşimi doğru ama burçların hepsi bir düzmece. Şimdi doğru diyenlere bir örnek vereyim. Örneğin ben boğa burcuyum ve boğa burcunun yorumunda birgün yazıyor. İş hayatınızda yeni kararlar alacaksınız dikkat edin diye. Tamam benim bir iş hayatım var dikkat edeyim. Ama ev hanımı olan Ayşede boğa burcu, 70 yaşındaki emekli Mehmet amcada boğa burcu, ünicersitede okuyan Fatmada boğa bucu. Şimdi bu örneklerin iş hayatı yok ama hepsi boğa burcu.

Ö

Yaw ona inanıyorsan salaksın zaten burçlar bizim karakterimizi etkiler bu doğru ve bilimsel ama o dediğin şey fala giriyor ve tamamen dolandırıcılık

Gökay Tiras 6 yıl

Benim daha önceki yorumumda örnek olarak kız kardeşimle aynı burçtanız ve aynı gün doğduğum 3 arkadaşımla yıllarca beraber okudum. Hepimizin karakteri farklıydı. Ayrıca ikiz kardeşler de aynı durumda. Aynı burçtan olmalarına rağmen bambaşka kişilik ve karakterleri var diye yazmıştım devamındada yukarıdaki örneği verdim. Eğer siz doğru okusanız, okuduğunuzu anlayabilseniz hatta sadece karşındaki insana salak demeden önce acaba salak olan benmiyim diye bir düşünseniz diyorum.

Öznur Tokel 6 yıl