Burçlar ne kadar doğrudur?

Burçlar ne kadar doğrudur?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Hala burçlara inananlara bir örnerk daha verryim. Ben ve kız kardeşimi ikimizde boğa burcuyuz. Ayrıca benimle aynı günde, aynı saatte, aynı hastanede doğan 3 arkadaşım vardı. Aynı günde doğduğum bu 3 arkadaşımla liseye kadar beraber okuduk ve inanın bana bambaşka karakterletimiz var. Hiçbirimiz bir diğerine benzemiyor. Yıllarca gözlemledim ve burçların bir saçmalık olduğuna inandım.

Ö

Bu kadar basit değil grift bir konu içine girmeden anlamak çokta mümkü değil

Arzu Bocuk 6 yıl

Bana şunu anlatın o zaman aynı ay demiyorum, aynı günde aynı saatte aynı dk. Doğan milyonlarca insan var bu dünyada. Neden böyle söylüyorum. Çünkü kıvırmak için bu seferde yükselenleri farklı demesinler diye. Bu kadar insanı nasıl aynı kalıpların içinde değerlendirebilir ki aklım almıyor.

Öznur Tokel 6 yıl

Bende kendi çabalarımla gayret ediyorum öğrenmeye

Arzu Bocuk 6 yıl

Galakside her gezegen belli bir hızda döner dolayısıyla gökyüzünün konumu sürekli değişir aynı batından doğsanız bile öz burcunuz aynı olucaktır ama diğer etkiler farklı olduğu için tamamen farklı bir kişilik ortaya çıkacaktır özünüzde boğasınızdır söylediğiniz gibi misyon aynıdır hayata geliş amacınızdır aslolanda öze inmektir çoğu insan yükselen etkisiyle yaşar

Arzu Bocuk 6 yıl