Büyük şehirlerdeki hava kirliliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Türkiyede bir yılda ölen insanların 30-32 bini hava kirliliğinin sebep olduğu hastalıklarından ölüyormuş. Uzmanlar İstanbul ve Ankaranın hava kirliliğinden sıranın başını çektiğini açıkladı az önce. Direk orada yaşayanlara önerim hemen o şehirleri terk etsinler dedi. İzmir temiz şehir Diyordum ama İzmir de hava kirliliğinde ilk sıralarda. Bu hava kirliliği esasen de çocukların ve bebeklerin akciğer gelişimini etkiliyor. Ne düşünüyorsunuz bu kirlilik konusunda?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Ya bazen bazı yorumlar cidden amacını aşıyor. Bir yorum yapmadan önce insan biraz ölçüp biçer. Acaba yazacağım sözler nereye çekilebilir, yanlış anlaşılmaya açık mı? Hepimiz koskoca insanlarız. Bazılarımız çalışan bazılarımız evde oturanlarız. Ama bu bilmediğimiz veya hiç bir şeyden haberimiz olmadığı anlamına gelmez. On sene çalışma hayatım var kendi adıma. Haberleşme mezunuyum. Bir mühendis veya bilim insanı değilim ama aklım yerinde çok şükür. Neyin nasıl olduğunu analiz edebiliyorum. Herkes için geçerli bu söylediklerim. Evet herkes her şeyi aynı algılamaz o başka bir konu. Ama küçük görmek veya sözle ezmek insani bir şey değildir.

H

Çok doğru bir boktaya değındınız. Bazen bir konuda bana göre doğru olanı paşlaşiyorum gerek burda gerek başka platformda. Bazı insanlar nerdese saldıriyorlar o zaman.

Carina Kurmus 6 yıl