Çamaşır suyunu nasıl kullanmalı, alternatif olarak ne kullanabilirim?

Aslında alakalı birşey değil ama yardımcı olacağınızı düşünüyordu. Camasir suyu kullanmadığım zaman banyo ve tuvalet sararıyor. Şimdi kullandım mecburiyetten çok kötüyüm gözlerim bile yaşardı. Ne yapıyım temizlik için. Camasir suyunun etkisini azaltmak için ne yapabilirim. Tesekkur ederim.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Sirke ve kaya tuzu ile yıkıyorum wc süper oluyor karbonat ta olabilir

B

Sararmiyormu

Saliha Aktosun 6 yıl

Her sabah yıkıyorum sararmıyor ama ben arada bir yere gideceğim zaman camaşır suyu döküp gidiyorum evde olduğum zaman kullanmıyorum

Beril Utku 6 yıl

Her sabah sirkeyle yıkıyorsun. Ne kadar döküyorsun. Ne sirkesi

Saliha Aktosun 6 yıl

Sirkeyi denedimde. Boyle her sabah degil

Saliha Aktosun 6 yıl

Beril Utku oranları nedir nasıl yapıyorsunuz. Bende çamaşır suyu kullanmak istemiyorum. Bir yerde okudum. Kışın limon portakal kabuklarını atmayıp sirke kuruyorlarmış. Sonra temizlikte kullanılıyormuş. Uygulayan var mı ?

Yadigar Aksaray 6 yıl

Ben yapıyorum yediğimiz limon portakal kabuklarını hic atmıyorum kavanoza koyuyorum doğrayıp biraz da su koyuyorum her günü yefikletimize atıyorum bir aya olmaya başlıyor arada baktım oluyor süzüyorum ayrı bir kavanoza onu yerleri kapıları silerken kullanıyorum ben icine birazda Arap sabunu koyuyorum bütün ev mis gibi kokuyor tekrar yefikletimize biriktiriyorum yapıyorum

Beril Utku 6 yıl

Beril Utku Bizde çok limon portakal greyfut mandalina tüketiliyor. Günlük çıkanların üstüne içme suyu koyuyoruz ağzı açık mı kapalı mı olacak. Bugün çıkanları koyduk yarın çıkanlarıda üstüne ekliyebilirmiyiz. Ağzı açıkmı kapalı mı olacak. Zahmet olmazsa ayrıntılı yazarmısınız. Kesin yapacağım.

Yadigar Aksaray 6 yıl

Ağzı kapalı kavanoza koyuyorum susuz kalmıycsk suda hep ekleyin herkes gün karıştırın yada kavanozu caşkalayın

Beril Utku 6 yıl