Çocuğumun youtube girmesini nasıl engellerim?

Arkadaşlar bir konuda destek istiyorum.. 7 yaşında İlkokul birinci sınıfa giden yeğenim var. Elinden düşüremediğimiz tabletiyle sürekli youtube da saçma sapan oyun videoları izliyor. (minecraft vs..) bol küfürlü ve iğrenç diyalogların olduğu oyun falan bunlar biliyorsunuzdur. Şimdi biz bunlara erişimini kesmek istiyoruz ama tableti alamıyoruz elinden internet üzerinden çözmemiz lazım youtube dahil çoğu site veya uygulamayı indirmemesi için ne yapmamız lazım bunun çözümü için yapılmış bir aplikasyon veya bir yolu var mı?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Demekki sanal hayatı dışında sosyal hayattan çok zevk alamıyor sohbet etmekten zevk aldığı arkadaşları yok bence

S

Şimdi bir de bir uygulama bulmuş konuşan cevap veren falan baya onunla sohbet ediyor ve bu bizi ürkütüyor..

Ali Islamm 3 yıl

Pek sağlıklı gelmedi durum bana. Biraz daha onu tanımaya, Sohbet etmeye yönelik şeyler yapın. Mesela bunların dışında neyi sever nelerden hoşlanır onu öğrenin. Genelde aile içinde bile birbirimizi yüzeysel olarak bildiğimizi düşünüyorum. Biraz oturup sohbet etmek, ilgililerini öğrenmek ona göre etkinlikler düşünmek güzel olabilir. Geçen burada bilim atölyesi diye bişeyler gördüm ki burası dediğim küçük bir yer olduğunuz yerde de olabilir. Öyle biyer belki ilgisini çeker arkadaş edinmesine yardımcı olur. Aynı şekilde sanat atölyesi filan böyle şeyler ne biliyim. Umarım halledersiniz. Benim kardeşim de csgo başımdan kalkmıyor ve çok üzülüyorum. Ama 20 yaşında cocuk yani

Ezgi Çaptuğ 3 yıl

Sanat Atölyesini biz işletiyoruz istemediği kadar imkanı var elinde ama tablet şuan onun tek gerçeği vazgeçmiyor.. Dediklerinizin çoğunu yapıyoruz hatta fazlasını ama sonuç değişmiyor işte sorun bu maalesef o yüzden tablette erişimini kısıtlamak istiyoruz.

Ali Islamm 3 yıl

Yasak olan daha da cazip gelmesin sonra?

Ezgi Çaptuğ 3 yıl