D vitamini içtikten sonra bebekte gaz sorunu, döküntü oldu, d vitamini almayı kesince düzeldi?

Kizlar siz d vitamini kullaniyor musunuz bebeklere. Dogum yaptigim hastane yazmisti d vitamini. Saglik ocagi da aynisini veriyormus. 15. Gun basladik. Cocugum da degisimler basladi. Yuzu agirlikli olmak uzere dokuntu oldu ve gaz sorunu basladi. Gunde 4 saat uyumaya basladi. Sampuan degistim bi cok sey yaptim. En son ilaci kestim. Cocugum duzelmeye basladi. 1 ay kontrolunde ebe ilaci ver bingildagi acik dedi. Verdim cocugum yine uykusuz agliyor dokuntuler cikti. Kestim cocugum duzeldi. Benzer sikintilar yasayan var mi? Ilaci vermesem ne olur ?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Canım bende aynen 15 gün devam ettim sonra bebegimde kusma çoğaldı huysuzluk yaptı bıraktım biraz normale döndü. Artı benim üçüncü bebeğim diğerlerinde kullanmadım şükür sagliklilar bundada kullanmama kararı aldık.

L

lütfiye hanım peki kan ilacı kullanıyor musunuz? İçerisinde pareben olduğu için ben kullanmayı kestim. Kullandığımız diş macunlarının içinde bile olmaması gereken bir maddeyi, bebeğime vsrmek istemedim.

Öznur Tura 5 yıl

öznur hanım onunda aldık çocuk kusuyor verince. Doktorumuzla görüştük bu durumu. Hepsini özel aldık ama bebeğim kusuyor. Haliyle bizde veremiyoruz.

Lütfiye Tanriver 5 yıl

Anladım geçmiş olsun sizede

Öznur Tura 5 yıl