Kizlar siz d vitamini kullaniyor musunuz bebeklere. Dogum yaptigim hastane yazmisti d vitamini. Saglik ocagi da aynisini veriyormus. 15. Gun basladik. Cocugum da degisimler basladi. Yuzu agirlikli olmak uzere dokuntu oldu ve gaz sorunu basladi. Gunde 4 saat uyumaya basladi. Sampuan degistim bi cok sey yaptim. En son ilaci kestim. Cocugum duzelmeye basladi. 1 ay kontrolunde ebe ilaci ver bingildagi acik dedi. Verdim cocugum yine uykusuz agliyor dokuntuler cikti. Kestim cocugum duzeldi. Benzer sikintilar yasayan var mi? Ilaci vermesem ne olur ?
Özge Baştar
Ö
Benim. Kizimdada kusma oldu zaten reflu vardi dahada artti doktor biraktirdi mamalarin icinde d vitamini var dedi monovit kullanacam
Tek mama mi aliyor canim? Anneme sordum eskiden bize de kullanmamislar. Anne sutunde de vardir muhakkak diye dusunuyorum.
Sirf mama yiyoz cnm. Bebelac gold bide hero baby sutlu pirincli
Ben mamayı doymadiginda veriyorum gunde 1 kez 60 cc ya da 90 cc falan. Bazen doymuyor agliyor.