Dişlerdeki nikotin izi nasıl çıkar?

Hayırlı cumalar .... Dişlerdeki nikotin izi nasıl çıkar fırçalı yorum devamlı temizlenmiyor tşk

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Misvak misvak misvak!
Sabırla kullanın bakın nasıl değişecek.
Ağız kokusu balgam öksürük diş beyazlatmak vs. Vs. İçin kullanılır.

İyisinden almak lazım ama.

E

Gençken kullandım yine denicem tşk

Serdar Gull 6 yıl

Kesinlikle deneyin. Samsunlusunuz galiba. site camisinin altında dini kitap satan dükkanlar var. Misvağın iyisini sorun. Tozuda satılıyor. Fırçanızı batırıp onlada fırçalayabilirsiniz. 2 günde bir açın misvağın ucunu. Sabah kalkınca akşam yatmadan ve her fırsat buldukça misvaklayın. Onun haricinde sigara gibi ağzınızda tutun suyunu yutun. Mideye bağırsağa cilde nefes yollarına vs. Faydası var özsuyunun.

Elif Curie 6 yıl

Tütün suyu derken bu sigaralarin içindeki Tütünü suya bırakıp öz suyunumu iccez biraz aydınlatırsanız sevinirim

Aslı Cavadli 6 yıl

Aslı hanımcım tütünün suyu değil. beyfendinin dişi zaten sigaradan sararmış. Misvağın özsuyu benim kasdettiğim. Misvağın ucunu önce 1.5 cm kadar soyarız. Sonra ağzımızda tutar tükrüğümüzle yumuşatırız. Yada bardakta biraz suyun içinde bekleterek te yumuşatabiliriz. Sonra yumuşayınca arka dişlerle biraz çiğner fırça şeklini alması için lif lif ayrılmasını sağlarız. Ondan sonra kullanırız. Günde en az 3 kere diş damak dil vs. Misvaklanır. Ağızda loli yada sigara gibi tutulabilir. Sadece fırçalarken özsuyu çok geçmiyor. 2,3 güne bir ucu tekrar açılır. Tadı biraz tere otuna benziyor. En son 3, 4cm kalınca misvak daha kullanılmaz atılır. Bir de misvak kullanıldıktan sonra herzaman ucu yukarı gelsin. Mikroplar dibine iniyor fırça kısmı temiz kalıyor.

Elif Curie 6 yıl

çok tsrr ederim elif hanim

Aslı Cavadli 6 yıl

Misvak curumeyi engelliyormu acaba. Mesela elif hanim size soruyorum. Birde bu misvak tozu aktarlardami olur.

Hatice İlgin 6 yıl

Misvak çürümeyi engeller. Yeter ki doğru kullanılsın. Ama çürümüş dişe bi faydası olmaz artık. Tükrüğü arttırıyor ve içeriğinreki ph seviyesini ayarlıyor misvak. Tozu nerelerde satılır sormak lazım. Aktarda olabilir, hac malzemesi satılan yerde olabilir. Ben, internetten elifkitabevi diye bir siteden sipariş etmiştim. Benim kanımca misvak çubuğu, tozundan daha etkili. Çünkü çubuğun suyunu emip yutabiliriz. Ama tozunda fırçalayıp tükürmek zorundayız.

Elif Curie 6 yıl