Dolu yağdı arabamın camı kırıldı sigorta karşılar mı?

az önce anadolu yakasında yagan doluda aracın camı şekildeki gibi oldu, önumde bir kac aracin tuz buz oldu merak ettigim sigortaci arkadaslar varsa bu durumu sigorta kasko karşılıyomu?

edit: Arkadaslar dolu durunca inip tum hasara baktim sadece cam değil kaportada ezikler, arka cam silecegi kopmus gitmis, plaka kopmus gitmis bunlarin hepsini karsilar mi kasko ?

com-d38jvascgnyvnnwdpft0.jpg
com-qk0gwakmf1l2cawlwhf7.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

Anadolu yakasında neresi? Kozyatağında falan baya bir sıkıntı olduğu söyleniyordu. Önlem almak gerekir mi acaba? Bazı kişiler araçların üstlerini örtmeye başladı ama. Kasko konusunda da yakın zamanda camcı ile işim olduğundan da biliyorum, denildiği gibi çoğu poliçede bir defaya mahsus cam değiştirme onarım hasarsızlığa etki etmeden yapılır, üstü hasarsızlığı bozuyor ancak bu yaptığınız poliçe şartlarına göre de değişen bir şey. Poliçede yazar ama oraya bakmakta fayda var.

E

libadiye kavsaginda oldu bu durum umraniye uskudar siniri diyim yani camlica fidanliginin orda. Dolu yaginca bi anda herkes durdu kimse hareket etmedi bazi araclarin cami patladi bazilarinin benimki gibi catladi bi ara baya su oldu o ara herkes basip gitmeye basladi su daha fazla olsa kimse gidemezdi yani ama baya hasar olustu herkeste, umraniye carsida bulunan ofistete camlar kirilmis oturdugum apartmanda da havalandirma cami kirilmis felaket ustune felaket yani

Berat Yakı 5 yıl