Evlenmek gerekli midir? yalnız yaşayamayız

Bekarlık, sultanlık mıdır?
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
135
135 CEVAP

Kimse evlenmese herkes bekar olsa diyelim ve bu insanlar yaslandi ne olur toplumun hali? Yasli ve yalniz yasayan insanlar ulkesi.. Ayrica cinsellik Allah tarafindan insana verilmis. Bunu nasil tatmin edeceksiniz? Masturbasyonla mi? Fahiselerle mi? Nasil bir halet-i ruhiyedir bu? Evlilik dinimizde emredilmistir. Muslumansak bunu iyice arastirmak gerek. Neden gereklidir? Faydalari nelerdir? Basa donersek bu yanliz insanlara destegi kim verecek? Ve dahasi toplum nasil buyuyup gelisecek? Zamanla eriyip yok olacak. Bakmayin bunlari soyleyenler duzenli bir hayattan korkan kafasina gore evine girip cikmayi adet edinmis bos insanlar...

I

Bencede katılıyorum size Ibrahim Başhan eger dinimiz emrediyorsa evliliği toplum için, geleceğimiz içindir.

Melahat Pence 6 yıl

Aynen katiliyorum uretim olmassa nesil biter nesil biterse insanlik biter yaşlaninca el ayak tutmaz genc insanlarin yardimi ile hayat idame ettiriliyor.

Durak Güldal 6 yıl

İbrahim Ibrahim Başhan lütfen müstehcen kelimeleri silin !!!

Hülya Büşram 6 yıl

Cinsel organ ismi yazmadim. Kac yasindasiniz? Silin o zaman, cikarin gruptan. Bu kafayla bir adim ileri gidemeyeceksiniz. Gayet dogal insan hallerini anlatan kelimeler ve dogru ve gercek. Cocuklarin okumasi bakimindan bir sakincadan bahsediyorsaniz bu mumkun degil. Burasi bir cocuk platformu degil. Yazdiklarimi bu gozle goruyorsaniz hemen cikartin. Birileri birgun dogruyu soylemeli.

Ibrahim Başhan 6 yıl