Evli çiftlerin sosyal medyada çok vakit geçirmelerini boşanma sebebi olması doğru mu?

Yargıtay tarihi bir karara imza attı. Emsal olabilecek bir karar. Evli çiftlerin çok uzun süre sosyal alanlarındaki hesaplarında vakit geçirmelerini boşanma sebebi saydı. Evli çiftler, evlenmek isteyen çiftler aman dikkatli olun derim Ne dersiniz bu karar hakkında canlar???

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Bu kararın; Sosyolojik, psikolojik gibi her açıdan analiz edilmesi gerekir. Hukuk bu kararı verdi tamamda bunu nasıl önleriz, ne yapmalıyızlarda olmalı. Aksi halde Yeşim Aynal Altaş hanımın dediği gibi boşanmalar tavan olur. Ayrıca da bu karar koz gibi de kullanılabilir.

K

Hemfikiriz.. Bunu biz önleyemeyiz, sonucta sanal alemin sürükleyiciliği var.. Eşler gün içinde yapacaklarını eşleriyle organize edebilirler. Bu otoriteyi hayatlarına geçirdiklerinde herşey yoluna girecektir sanırım

Tunahan Tatlidil 6 yıl

Devletin ciddi ciddi bu işe el atması gerekiyor.

Kadir Gülüncehan 6 yıl

ABD’de 40 yıldan bu yana evlilik ve aile terapisti olarak çalışan, adına enstitü kurulan William Jack Hiebert, Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (YÜSEM) gerçekleştirdiği “Evlilik ve Aile Terapistliği Eğitimi Sertifika Programı” ile psikologlara eğitim veriyor. Son yılarda çiftler arasında büyük endişe yaratan sosyal medya kullanımının ilişkiler üzerindeki etkisine değinen Hiebert, “Sosyal medya iyidir ya da kötüdür ifadesini kullanmak yanlış. Çünkü esas olarak sosyal medyayı nasıl kullandığınız önemli. Bu tıpkı otomobil kullanmaya benzer. Eğer otomobil banka soymak için bir araç olarak kullanırsanız bu otomobili kötü mü yapar! Bu tür amaçla kullanıldığı için tüm araçları yok etmek ne kadar saçma ise sosyal medyayı da hiç kullanmamak o kadar saçma olur” dedi.

Tunahan Tatlidil 6 yıl

Yani aile terapisti şart

Tunahan Tatlidil 6 yıl

Saygılar kadir bey

Tunahan Tatlidil 6 yıl