Evliliğin amacı nedir? seks midir?

Ne tür bir evlilik yaptınız bilmiyorum aşk mı, mantık mı vs vs ama asıl soracağım soru sizin evliliğinizin temel direği seks mi? Seks olmaz sa olmazınız mıdır.

Bana göre sağlıklı bir evliliğin temel taşı sekstir. Türk toplumunda özellikle de şimdiki gençler kişisel tespitime göre evliliği düzenli seksten ibaret görüyor.

Kimilerine görede evlilik düzenli olarak kol gibi fatura ödemekten ibarettir.

18:00 eve geliş
19:00 yemek
20:00 seks
23:00 istiklal marşı
00:00 kapanış

Çayınızı kahvenizi alın gelin tartışmaya.

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Biriyle kaç ay, kaç yıl isteyerek seks yapabilirsinki? Ben üç ayda sıkılıyorum aynı kişiden. Evlensem kafayı yerim muhtemelen.

D

Sonucunda evleniceksin. Buyuk konusmamak lazim. Ben evlenmicem diyen 1000 kisiden 999 u evlendi etrafimda. Bunlardan biride esim. Evlilige karsiymis arkadaslarinin dedigine gore. Ilk evlenen o olduggu icin sasirmislar misal. Umarim 1000 kiside ki o 1 kisi olursun.

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl

Hocam yaş 32 oldu. Daha evlenmem ben. İnanılmaz bir bunalma geliyo aynı kadınla bir hafta aynı evde yaşasam... Sizler nasıl dayanıyosunuz helal olsun hakikaten...

Demirhan Işiklı 6 yıl

Demirhan Işiklı sikintilari elbette var. Ama guzelliklerinide yabana atamam. Sadece trip ve bos kavgalar can sikiyor. Onun disinda sorun yoksa muazzam bisey. Aksam agzina yapistiriorm bi tane sakasina baslioruz dovmeye birbirimizi. Gece nevresimi kafams gecirip korkutuyorum nerdeyse olecek. Kopegimiz var misal cocuk gibi bakiyor. Hosuma gidiyo o halleri. Sicak yemek, utulenmis elbiseler, yikanmis camasirlar. Aksam eve gelince "hayatim bi kahve yapar misin" cumlesinden sonra ki "tamam hayatim" diyip getirmesi. Ufak seylerin bile anlami oluyo.

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl

Dostum sen romantik birisin belliki. Ruh meselesi sanırım.

Demirhan Işiklı 6 yıl