Evliliğin amacı nedir? seks midir?

Ne tür bir evlilik yaptınız bilmiyorum aşk mı, mantık mı vs vs ama asıl soracağım soru sizin evliliğinizin temel direği seks mi? Seks olmaz sa olmazınız mıdır.

Bana göre sağlıklı bir evliliğin temel taşı sekstir. Türk toplumunda özellikle de şimdiki gençler kişisel tespitime göre evliliği düzenli seksten ibaret görüyor.

Kimilerine görede evlilik düzenli olarak kol gibi fatura ödemekten ibarettir.

18:00 eve geliş
19:00 yemek
20:00 seks
23:00 istiklal marşı
00:00 kapanış

Çayınızı kahvenizi alın gelin tartışmaya.

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Bana sorarsanız 30 dan evvel kimse evlenmesin. Evlilik evlendikten sonra kadın için daha zor. Erkek normal rutinini yani çalışmasını surduruyor. Kadın yok çocuk yok ev işi yok yemek derken çöküyor. Tabi dert tasa olmayan paşamız bir de bu kadını zamanla beğenmiyor falan. Ay ne biliyim bencil insanlar ne evlensin ne çocuk yapsın. Bir de şu 3 ayda 1 kadından sıkılıyorum diyen arkadaş merak ediyorum nereye kadar farklı insanla beraber olabileceksin. Olay sadece seks değil. Kendini bir insana tanıtmak var aynı şekilde tanımak var. Hayatı seksten ibaret görmek ve yaşamak insanı tüketir.

D

Benim anlamadığım şey nasıl kadın için daha zor oluyo ?

Burak Özçelik 6 yıl

Aynen katılıyorum

Berna Yvz 6 yıl

Nesini anlamıyorsun? Ev işi kadında, çocuk doğurma bakma kadında, yemek kadında, bir de çalışanı var benim gibi. Erkek ne yapıyor. Işten gelip yemek yiyip yan gelip yatıyor. Benim eşim böyle değil ama olan çok fazla erkek var.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

Hayatın değişmesi anlamında söylüyor ablamız erkeğin hayatında çok büyük bir değişim olmazken kadın tamamen hayatını ve yaşama şeklini degistiriyo bir evi oluyo sorumluluğu erkeğe göre daha fazla artıyo

Çınar Baltok 6 yıl

Evlenin diyor Musun peki? Hani bu kadar köle düzeni yok ama yine de kadının yükü daha fazla.

Nihal Seğmen 6 yıl

Benim yani

Nihal Seğmen 6 yıl

Ya ne biliyim hayatta hiçbir şey siyah ya da beyaz değil ki. Bu da geçilmesi gereken bir süreç insan hayatında. Geç evlendim ben ve bir süre sonra çok boşluk oldu. Yoksa ne çocuk severdim ne evlenmeye niyetim vardı. Ihtiyaç oldu tamamen. Iyi tarafları sürekli her şeyini paylaştığın bir insanın var, derdini dinler avutur destek olur seni sever, düşünür merak eder. Çocuk desen dünyanın en güzel şeyi. Evlen yani.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl