Evliliğin mantığı nedir?

Kadınların 40 yaşından sonra hamile kalamıyor. Kalsa bile çok büyük risk doğum yapmak, hayati olarak. Erkek ise 40 yaşından sonra azar diye laf var biliyorsunuz. O zaman soruyorum size evliliğin mantığı nedir? Çocuk yapıp, onların hatıralarında bir parça olmak mı? Kadın erkeğin ihtiyaçlarından birini karşılayamaz hale gelince, erkek başka kadınlara yönelirse suçlu olur mu bu durumda?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Senin 40 ından sonra azıyorlar dediğin olayın Türkçesi şu dur; 40 yaşını geçen erkek "lan yaşlanıyorum, erkekliğimin son demlerini genç güzel bir kadınla geçireyim" diyerek aptallaşır ve büyük ihtimalle onu özellikle maddi yönden sömürecek cici bir kız bulur, hanım kızımız amcayı maddi manevi rezil duruma sokup yaşıtı bir gençle mutluluğa yol alırken, bizim azgın tekemiz b*kunu yemiş tavuk gibi düşünerek hayatını rezil eder. Kapanış.

M

Ay çok tatlı bir anlatım olmuş

Ebru Kutal 6 yıl

Kısa ve öz

Meryem Gacal 6 yıl

Eğer o kızı becerdiyse bu ona yetecektir. Amacı zaten evinde bekleyen hayat arkadaşı ile ömrünü tamamlayıp öte yandan arzularını da genç ve para düşkünü salak kızlarla dindirmek. Sonrasında o kız genç sevgilisi ile istediği yere yol alsın. Eğer o kız ile cinsel anlamda birşeyler yaşayamamışsa asıl hüsran bu olur bahsi geçen amca için.

com-fhk2ped3b1e21isfc3wa.jpg

Barış Deposu 6 yıl