Hamilelikte kan yapan ne yiyebilirim? (şeker hastasıyım)

Kızlar moralim çok bozuk Bugün sonuçlarımi aldım kanım gittikçe düşüyo engel olamıyorlar kan şurubu bile yazmadi Dr. Hic faydası olmuyo diye. Acil takibe alinmam gerektiğini söylemiş, damar yoluyla kan takviyesi.. Şeker hastası olduğum içinde herşeyi yiyemiyorum bana bildiğiniz bütün kan yapıcı şeyleri önerirmisiniz. Yada varmı benim gibi olan.. Bu derece düşüklüğü tehlikeli diyo DR .

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Damar yoluyla kan takviyesi sayesinde, en kısa sürede değerler yükselir. Siz niye korktunuz ki? Serum gibi takılıyor. Annemin de çok aşırı düşüktü, ilaçlardan sonuç almayınca 1 hafta boyunca serum yedi ve yükseldi.

T

Yok serumdan iğneden korkmam canım. Sadece bu derece düşmesi üzdü.. Bayram önü bide. Dr. 1 saat uzaklıkta.. Bakinip takibini yaptırmak zor olucak.. Ve carpintim çok ondan korktum. Bi yandan da şekerimi dengelemeye çalışıyorum.. Hepsi birden olunca moralim düştü

Rukiye Enyiğit 5 yıl

Bu durumda yapacağınız ilk iş, kadın doğum uzmanınıza yada en yakın hastanenin kadın doğumcusuna gidip, durumu anlatıp, serumları yazdırmanız olacaktır. Evet önümüz bayram ama 2 gün var daha tatile girmeye. Aile hekiminizin öngördüğü gibi acil bir durum ise, zaten bayram tatili de engel olmaz tedavinize. Kan ilaçlarının faydalı olmaması kısmında da, belki biliyorsunuzdur... Bu ilaçlar, süt, çay, kahve ile beraber alınmamalı. Hatta ilacı almadan önceki ve sonraki 1 saatte içilmemesi gerekli. Demir emilimini azaltıyor. C vitamini ile beraber alınması ise demir emilimini arttırdığından, tavsiye ediliyor. Bunlara dikkat ettiniz mi kullanırken?

Tuğba Kpz 5 yıl

Canim yorumunu şimdi gordüm.. Çay kahve hiç kullanmıyorum zaten. Kan şurubunuda suyla tüketttim. Ve öncesi veya sonrası süt yoğurt peynir tüketmedim.. Bende aynı dediğiniz gibi yol izlemeyi dusunuyorum.. Hemen bi doğum Dr. Na gidip raporları göstermek..

Rukiye Enyiğit 5 yıl

Siz üstünüze düşeni yapın, herşey olacağına varır zaten. Yüreğinizi ferah tutun. Stres de bebeğiniz için iyi değil.

Tuğba Kpz 5 yıl