Hipopitüiterizm nedir?

Aşık olamıyorsanız ya henüz zamani gelmemiştir ya da ‘’Hypopituitarism’’ (Hipopitüiterizm) hastaligina yakalanmissinizdir.

com-hoo1clmbvxvslr8vozu0.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

SEVEN SEVİLİR Mİ? DUYGULARA KARŞILIK VERİLİR Mİ? Normalde bu süreç şu aşamalarda gerçekleşir: Ana kural: Sevgi almak değil vermektir. Aşk/Sevgi ancak bakmakla, görmekle, tanımakla olur. Bu tanıma süreci ya bir hayranlıkla başlar, veya korku ile başlar. Sonra, eğer korku varsa, diyalogla bu korku bastırılır ve konuşma (iletişim) başlar. Bu süreç ilk izlenimi oluşturur.
İnsan farkında olmasa – hiç alıcı gözle bakmasa – bile, bu tanışma sürecinde, alt beyin o aradığı kriterleri bu kişi üzerinde incelemeye başlar. Bu ikna olma süreci, erkeklerde görsel ve zihinsel olabilirken, kadınlarda buna ek olarak dokunma, koklama gibi biyolojik işlemlerle de gerçekleşir. “Elektrik alamadım” ifadesi tam da bu süreci kapsamaktadır. Kadının bilinç altı kendiliğinden şu sorulara zihininde (farkında olmadan) cevap arar: - Bu adama güvene bilirmiyim? Bu beni terkeder mi? - Beni ve çocuğumu korur mu? Bana ve doğacak çocuğuma bakar mı? Vs. Eğer beklentilere uygun bir sonuç yoksa, konuşma sıradan bir diyalog olarak devam eder. Fakat beklentilere cevap veren %100 beğeni oluşmuş ise, o kişinin kendisi farkında bile olmadan aşk süreci başlar. Eğer beklenti %100un biraz altında ise, dürtüsel olarak kişi reddetmez (hayır demez) yani olabilir der. Bu da konuşma ile yol alınabileceğine işaret eder. Fakat, bu kişi her ne kadar karşısındakini beğenmiş olsa da, korkuları, çekinceleri, daha evvelki yaşanmışlıkları, içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal durumlar, olumlu cevap vermesine engel teşkil edebilir. Bu nedenle, duygularını bastırır, buna karşı direnir, olmaması için elinden geleni de yapar. O kişiye veya yakınlarına açılmadığı sürece, destek istemediği sürece, malesef yapabilecek hiç birşey yok.

U

Korku ve bahanelere sığınan hayatta mutlu olamaz hep eksik yaşar ... Buna da yapacak birşey yok

Süleyman Keyfi 6 yıl

Korku aşk sürecinin bir evvelki aşamasidir, güvene geçiş ile aşk tetiklenir

Ugur Cayci 6 yıl

Mantıklı tabiki

Süleyman Keyfi 6 yıl