İdrar yolu enfeksiyonuna hangi ilaç iyi gelir?

İdrar yollarimda iltihap var atibiyotik istemiyorum ne yapabilirim heryerim agriyorİdrar yollarimda iltihap var atibiyotik istemiyorum ne yapabilirim heryerim agriyor
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
154
154 CEVAP

Bir bardak suya hint bektaşi üzümünü koyun bunun yanından bir bardak zerdeçal tozu ekleyin ve kaynatın. 3-5 gün süreyle bu karışımı güne 3 kere için. Bunun yanında C vitamini içeren portakal, limon, muz, kivi, kavun, domates yenilerek tedavinin hızlanması sağlanabilir.
Kızılcık Suyu: Kızılcık bulunan proantosiyanidinler gibi bazı bileşikler üretra duvarlarına ulaşarak idrar yolu enfeksiyonuna neden olan bakterileri engelleyebilir. Kızılcık suyunda çok hafif bir antibiyotik etkisi vardır.
Günde ayrım bardak kızılcık suyu içmek idrar yolu enfeksiyonlarından kurtulmanın en kolay ve basit tedavi metodlarından birisidir.
İdrar yolu enfeksiyonunun böbreklere zarar vermemesi için günde 2-3 bardak içebilirsiniz.
Kızılcık suyunu şekersiz içmelisiniz. Tadını değiştirmek isterseniz, elma suyu katabilirsiniz.
Uyarı: Eğer böbrek taşı sorunu yaşıyorsanız kızılcık suyu içmemelisiniz.
Kabartma Tozu: Sodasının içerdiği asit asit-baz dengesini normalleştirerek aprıların azalmasını ve rahatlamanızı sağlayacaktır. Bir bardak suya bir çay kaşığı kabartma tozu ekleyerek iyice karıştırın ve için İdrar yolu enfeksiyonunun neden olduğu ağrılarda anlık rahatlama sağlayacaktır.
Çay Ağacı Yağı: Çay ağacı idrar yolu ve mesane enfeksiyonları için kullanılan çok etkili bir bitkidir.

A

Ahmet Kavascinay bey çok güzel yazmıssınız Allah razı olsun fakat kızılcık meyvesini bulmak okadar zorki defalarca aradım ama hiç bir aktarda kurusunu dahi bulamadım gercekten kızılcık suyunun çok faydası varmış

Şerife Ctl 6 yıl

Yeni kurutuluyor çunku

Gönül Ağköpür 6 yıl