İlk sevgilisini unutan var mı, unuttuysa nasıl becerdi?

İlk sevgilisini unutan var mı, unuttuysa nasıl becerdi?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Şuan ki düşüncelerinizi hayatınıza giren insanlara borçlusunuz, unutmaya çalışmayın. Onları unuttuğunuzda onlardan öğrendiklerinizi de unutur ve onları tanımadan önceki kişi olursunuz. Yani şunu demek istiyorum; her insan size bir şeyler katar, o insanı çıkardığınızda size olan katkısını da içinizden çıkarmış olursunuz. Görüşün veya görüşmeyin demiyorum, unutmayın diyorum.

Bu arada ben hala görüşüyorum, en iyi arkadaşlarımdan birisidir. Hepsi öyle.

E

Ellerine saglik

Deniz Çalışır 6 yıl

Yalniz eski sevgiliden arkadas olmaz aga

Deniz Çalışır 6 yıl

Olur, imkansız değildir. Önce karşıdaki kişiyi bir birey olarak kabul etmek gerekiyor, daha sonra onu yakından tanımak lazım. Sevgili ilişkiniz yürümemiş olabilir ancak bu karşındaki kişinin kötü bir arkadaş olacağı anlamına gelmez. Dolayısıyla eski bir ilişkinin küllerinden iyi bir dostluk doğabilir, kendinizi sınırlandırmayın.

Emre Ciler 6 yıl

Kardesim, asik oldugun birine arkadas gozuyle bakamazsin. Olmaz. Yakinda bozuldugunda araniz veyahut bir seyler hissedince bu yorumumu hatirla. Sevdigin birine aekadas gozuyle bakamazsin baktigini saniyosan kendini kandiriyorsundur.

Deniz Çalışır 6 yıl

Soğumasını beklemek lazım o zaman, ayrılıktan bir gün sonra arkadaş olunmaz zaten. İki tarafın da harareti buna engel olur. Ancak bir gün bir şekilde arkadaş olunabilir, önündeki engel sadece kendileri

Emre Ciler 6 yıl

Sogumasini beklemek bir anlam ifade etmez. Her zaman sevdigin biri olarak kalicak. Eger gercekten asik olmadiysan olabilirsin oyle tabi ki ama sevdiysen aga kendini kandiriyosundur arkadasim diye

Deniz Çalışır 6 yıl