İngiliz tuzu kullanıcı yorumları

Merhaba arkadaslar. Bugun bu hastaligin sabrimin sinirlarini zorladigi gun... Caresizlik cok zor. Ayaklarimin agrisi, uyusmasi, kaslarin zedelenip cekilmesi ve agirligi sonucu 1 ay hic yere basamadigim gunlerden sonra, ciddi bir diyete girdim ve glutensiz sekersiz bol yesillikli ve bol balikli beslendim. Haftanin 3 gunu pilates yapiyorum. Magnezyum iciyorum. Stres yapmiyorum. Tam iyilestim, isin sirri buymus derken ve bu kadar dikkat ederken yeni bir atak yasiyorum. Bana iyi gelen pilatesi bile yapmama engel olmaya basladi bu agrilar ve pilates dersinde aglama krizine girdim. Gunluk agrilara alisiyoruz ama ataklar cok yipratiyor. Siz nasil basediyorsunuz? Ingiliz tuzunu denedim bugun ilik kuvette. Uzun sure kullanip faydasini goren oldu mu? Biraz iyi geldi gibi bana ama butun careler gecici oldugu icin cok umitlenemiyorum 18 nokta da neymis! 38 noktam agriyor. Allah isyan ettirmesin

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

Ingiliz tuzuyla banyo ( magnezyum sulfat) deneyen var mi arkadaslar?

N

Ben 1 çay kaşığı suda eritip içiyorum. Doktor soyledi yeni basladim. Fakat Aktar içilmez bu dedi

Ay Ken Pişmiş 6 yıl

Ay Ken Pişmiş faydasini gorurseniz bize yazin lutfen. Sifa olsun insallah

Nuray Blogcu 6 yıl

Tamam yazarım ınş. 1 aylık bir tedaviye aldı doktor vitamin beslenme düzeni ... Daha bir çok şeyi beraber yapıyorum. Ağrılarının sebebi olarak sindirim sisteminde ki problemler olduğunu söyledi. Bende sizin gibi aslında glutensiz besleniyordum ekmek sekeri K esmistim. Tüm bunlara düzenlemeler getirdi doktor. Probiyotik ekledi. Birde kemik suyu günde 3 defa.

Ay Ken Pişmiş 6 yıl

Ay Ken Pişmiş uzmanlik alani ne bu doktorunuzun? Genelde antidepresan verip yolluyorlar. Hic bu kadar ilgilenenine beslenme duzeninden bahsedene rastlamadim. Ben kendi arastirmalarimla bilgi edinip uyguluyorum. Ve tabiki Canan Karatay Umit Aktas Ibrahim Saracoglu gibi doktorlar cok iyi bilgilendiriyorlar. Onlari dinliyorum okuyorum.

Nuray Blogcu 6 yıl

Haklısınız aynı fikirdeyim. Ben de 5 senedir aynı süreci yaşadım. Bu doktoru yeni buldum. Ağrı uzmanı. Uzmanlığını amerika da yapmış. Yaptığını fonksiyonel tip olarak adlandırıyor. özelde çalışıyor. Merkezin adı bab-ı hayat. 3 saat lik bir görüşmeden sonra yapmam gerekenleri düzenledi.

Ay Ken Pişmiş 6 yıl