İnsan bir ömür tek eşli yaşayabilir mi sizce?

İnsan bir ömür tek eşli yaşayabilir mi sizce?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Son iki yıla kadar tek eşli sayılmazdım, bir süre sonra "bu ne ya hep aynı" oldum, size hiç olmadı mı, çok eşli olmak monotonlaşmadı mı iki yıldır tek eşliyim ve daha eğlenceli, sürekli farklı bi şeyler yapma isteği oluyor vs. Siz de deneyin seversiniz belki

E

zaten olayı hormonal ve hayvani güdülerle ele almak insanı bir sonuca götürmüyor.. Çünkü insan gerçeğine aykırı.. E tamam çok eşliyiz de de ki üredin şimdi ne yapıcaksın.. Erkeksen ayrı sorun, kadınsan daha da büyük bir sorun.. Yani hayvanlara göre daha karmaşık bir bilinç geliştiren ve neredeyse elli bin yıldır sosyal düzen içinde yaşayan bir hayvan olarak nasıl bakmak gerek bu çok eşlilik kavramına asıl bunu konuşmak gerek bence..

Ergün Zambakçi 6 yıl

haklısın, insanın beyniyle hareket ettiğini savunurum hep. En basitinden başka biriyle oluyorsun, madem bunu sadece üremek için yapıyorsun neden korunuyorsun, içgüdülerin korunmanı istemez amacın cinsellik değil üremek çünkü. E burada da beyin devreye giriyor. Dediğin gibi Sosyal yaşamı da insanlar kurdu.

Eliz Lena 6 yıl

Bunun için swinger çıktı

Gökhan Kirkil 6 yıl