İnsanlar neden evlenir? amaç nedir?

İnsanlar neden evlenir? amaç nedir?
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
79
79 CEVAP

Özgürlüğü seven insanlar yalnızlığı seçecektir.

O

Özgürlük yalnızlık degildir ki, kalabalığına rağmen istedigin zaman kendine zaman ayırıp istediklerini yapabiliyorsan özgürlüktür.. Yani sanırım

Hülya Çaydan 5 yıl

İnsanlar ne kadar büyük bir zihne sahipse o kadar çok yalnızlığı tercih edecektir. Böyle bir insan kalabalığa gereksinmez. Çünkü etrafındaki insanlar onu sınırlandırır. Etrafındaki insanlar onun düzeyine erişemedikleri için o etrafındaki insanların düzeyine inmek zorunda kalır.

Onur Uyuz 5 yıl

Arkadaş canlısı olan, yalnızlığı sevmeyen bir insan için başkalarına katlanmak, kendisine katlanmaktan daha kolaydır.

Onur Uyuz 5 yıl

İnsanlar zihinsel bir sıcaklık meydana getirmek için bir araya gelirler. Kendi zihinsel sıcaklığı üst düzey olan, kendi kendine yetebilen bir insan diğer insanlara niye gerek duysun ki?

Onur Uyuz 5 yıl

Haklisin ama arkadaş dost'ta bir süre sonra gidiyor.. Mesela senin icin gelecek kaygisi taşımıyor.. Hastalandigin da ki uzun vadeli hastalıklarda bir ikk uc derken sonra ziyaretler seyreklesiyir ama aile aonina dek yanında oluyor. Cunku herkes yolunu çiziyor.. Kisaca tercih meselesi ama insan dost, arkadaş, aile arasindaki ayrımı yasayinca anlıyor.. Guzel sagliki mutlu eglenceli, kulfetsiz gunler bittiginde ise gercek yani senin icin herseyini feda edecek dostta pek kalmıyor. Olan iae dunyanun en sansli insani..

Hülya Çaydan 5 yıl

Bu arada ben de fazla insanla birlikte olmaktan hoşlanmam.

Hülya Çaydan 5 yıl