İnsanların isimleri kaderlerini etkiler mi?

İsmin kaderi etkiledigine inaniyomusunuz

Nedense ayni isimde olanlarin hemen hemen ayni karektere sahip olmasi veya bazi isimlerin bazi kişilere agir geldiği örneğin kader ismindekilerin hep mutsuz olmasi veya ozlem isminin hep biselere ozlem duyarak yaşaması

Ali, muhammed gibi isimlerin basi kisilere agir gelerek ne yapacağini bilememesi gibi bu konuda bi dusunceniz var mi ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Hangi isim neyi ifade ediyor
Ali: Çok özel ve zor bir isimdir. Üzerinde büyük bir güç barındırır. Keskin kılıcı ile ünlü Hz. Ali'nin ismidir ve ismi taşıyanlar muazzam bir güce sahiptir. Ancak herkes bu gücü tam taşıyamayabilir ve ne yapacağını bilemeyen, sağa sola saldıran Ali isimli pek çok kişi tanıyabilirsiniz.
Ayşe: Her işte öncü, atılgan ve cesurdur. Geçmişle sürekli bir hesaplaşma içindedir. Başına buyruk ve asi ruhludur.
Berna: Önsezileri kuvvetli ve değişimden hoşlanmayan bir dışsal enerjiye sahiptir. Duygusal ve hassas yapısı nedeniyle hayatının belli dönemlerinde utangaçlık yaşar.
Derya: Bir kaba sığamayacak kadar coşkulu hayatları olur. Bu ismin derinliği karşısında ezilenler sığ düşünüp kısıtlı yaşarlar. Halbuki özden çağırdıkları enerji uçsuz sucaksız okyanusların derinliğidir.
Engin: Toplumsal ve çevresel sorunlarla derinden ilgilidirler. Herkesin şifa bulacağı fikirleri vardır.
Fatma: Patron enerjili olan bu kişiler etraflarındaki herkesi yönetmeye çalışırlar. İdeallerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Toplum içinde en iyi konumda olmayı dilerler.
Filiz: Adeta sahnede parlayan bir yıldız gibi olup herkesin dikkatini çekmek isterler. Kendilerine ve zekalarına güvenleri tamdır.
Gökhan: Hayatın gizemleri konusunda meraklı ve güçlü bir kişilik enerjisi taşırlar. Titreşimi etrafı sarıp sarmalar ama uzun süre devam edemez.
Leyla: Nazlı ve sakin enerjileri vardır. Ruhsal dünyaları oldukça narindir.
Özlem: Hayat boyu hep ulaşamayacağı bir şeylerin özlemi ile dopdoludurlar. Noktalı harflerle başlayan diğer isimlerde olduğu gibi. Özlem de enerji kayıpları yaşayan, kendi içine dönük ve benmerkezcidir.
Pınar: Prestijli ve güçlü bir hayat sürdürmek arzusundadır. Toplum içindeki statülere ve çevrelerinin fikirlerine önem verirler.
Sezen: Derin sezgilere sahip, hayatın özenle olgunlaştırdığı kişiler olurlar. Karşılaştıkları zorluklar onları yıldırmaz aksine geliştirir.
Ufuk: Hayatları temkinli ve ağır bir tempo içinde ilerler. Gereksiz hareketler, hızlı edinimler onlara göre değildir.
Yasemin: Hayattan ne istediklerini çok iyi bilirler. Geçmişleriyle sürekli bir hesaplaşma halinde olup bugünü yaşamak noktasında da eski deneyimlerinden referans alırlar.

S