İnsanların isimleri kaderlerini etkiler mi?

İsmin kaderi etkiledigine inaniyomusunuz

Nedense ayni isimde olanlarin hemen hemen ayni karektere sahip olmasi veya bazi isimlerin bazi kişilere agir geldiği örneğin kader ismindekilerin hep mutsuz olmasi veya ozlem isminin hep biselere ozlem duyarak yaşaması

Ali, muhammed gibi isimlerin basi kisilere agir gelerek ne yapacağini bilememesi gibi bu konuda bi dusunceniz var mi ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Zehra nasıl bi kader yaşıy

Z

Ciddi görünüşlü hatta serttir Hiç birşeyi imgeleme bırakmaz, daima yöntemli ve organize davranır. Çok aklı başında ve titizdir. Olayları ayrıntılarıyla inceler ve sebatkardır. Hemen tepki göstermez ancak beklenmedik olaylar karşısında direnci kırılır. Ağırbaşlı ve duyarlıdır. Yerleşiklikten ve tam bir güven içinde olmaktan hoşlanır aynı zamanda çok da sabırlıdır, zaman zaman cimriliğe ve eğoizme varacak kadar tutumludur, kıskançlığa eğilim gösteren melankolik bir yapısı vardır Duygular: İhtiyatlı ve ağırbaşlıdır. Çok derin duygularını bile nadiren ortaya koyar. Prensiplerine bağlı ve ahlaki açıdan katıdır. İş Yaşamı: Nitelikleri sayesinde, teknik ağırlıklı işlerde başarılıdır. İnşaat sektörü onun için uygundur. Niteliklerinin, yöntemlilik ve kesin olması nedeniyle, kalıcı başarılar onun için daha önem taşımaktadır Mesleğinin basamaklarını, şanstan ziyade yaptığı işe güvenerek, yavaş ama sağlam adımlarla tırmanır. Sağlık: Kemik ve eklem hastalıkları sorunu ortaya çıkabilir. Sosyal Yaşamı: Topluma uyumlu gibi görünür, ancak yanlızlığı sever Kolay kolay kimseye güvenmez ancak kurduğu dostluklar çok sağlamdır. İhtiyatı elden bırakmaz, ölçülü olmayı tercih eder. Aldatıcı görüntülerden ve çılgınlıklardan uzak durur.

Seda Fadimesi 6 yıl

Benm tam tersim

Zehra Bitik 6 yıl

Evet cunku sayida hesap hatasi yaptim tekrar hesaplicam

Seda Fadimesi 6 yıl

Kişi, güçlü karekterini çok belirgin ortaya koyar. Benzerlerini eğemenliği altına almaya doğal bir eğilimi vardır. Fizik gücü morel gücüyle doğru orantılıdır. Önsezilerinden ve esin kaynaklarından aynı zamanda yararlanabilir zaman zaman öfkeye kapılabilir, herzaman sabırlı değildir Son derece içine kapanık hale gelip, kaygılara kapılma eğilimi vardır. Duygular: Çok güçlü kişiliği, çekici aynı zamanda baskındır. Bu da, birlikte olmayı kabullenen kişi için tartışma nedenidir İş Yaşamı: Sorumluluk duygusu ve baskın kişiliği ile yönetmeyi bilir. Tek kelimeyle idareci olarak yaratılmıştır. Kendisini çok iyi tanır, ilgi alanını seçmesini bilir. Başarılı olma şansı çok yüksektir. Sağlık: Nitelikleri nedeniyle, sinirsel yapısı çok hassastır ve depresif bir rahatsızlık geçirme olasılığı vardır. Sosyal Yaşam: Çekici etkisi vardır ancak kişiliğinin baskın olması nedeniyle, her zaman anlayışlı davranamaz. Çevreye uyumludur, açık fikirlidir İyi bir psikologtur, öğüt verme işini çok iyi yapar.

Seda Fadimesi 6 yıl

Seda Fadimesi yaklaşık 1 ay sonra isim arayışımız olacak, danışmak isterim

Damlanur Ceren 6 yıl