İş bankası üniversiteli kredi kartına 500 lira borcum var ödemezsem ne olur?

Buraya ilk postum

İş bankası işte üniversiteli kredi kartına 500 lira civarında borcum var yaklaşık 6 aydır ödemedim. Bugün böyle bir mesaj geldi, şu anda verecem durumda degilim. Vermesem sıkıntı olur mu yakın zaman içinde?

com-fmj6yv0qyxqpzgolvq3r.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Arayın taksite böldürün ödeyin derim ben

N

Zaten daha evvelden yapılandırma yapılmış idi karta. Dün iş bankasını aradığımda dosya avukata devredildiği için her hangi bir işlem sağlayamıyoruz tarzında bir şeyler dedilee bana.

Caner Üsküp 4 yıl

Caner Üsküp tamam işlte avukatlık bürosu üzerinde anlaşmaya gideceksin. Onlarda dava süreciyle uğraşmak istemiyorlar. Zaten şuan senden tahsiil edeceğinde alacağı pay ile mahkemeye gittiğinde alacağı aynı. Yani kolaylık sağlarlar merak etme. Durumunu anlat. Üzerimde mal yok bişey olmaz deme mahkemeye gittimi çıkacak masraflar ve üstüne faizleri görünce dövünsende işe yaramaz. bak ödeme diyenlere falan bakma kardeşim ciddiyim çok çektim bu olaylardan zamanınla. Aslında hala da ceremesini çekiyorum. Nice borçlar bitti o ödeme diyenleri dinlediğim zamanki hala başımda derttir.

Alaattin Ykt 4 yıl

Alaattin Ykt dediğini yapacağım fakat ilk iş günü olan salı gününe kaldı galiba işimiz. Yoksa öncesinde de ulaşmam mümkün mü?

Caner Üsküp 4 yıl

Caner Üsküp bugün arasaydın keşke. İşin zora gelmiş evet ama dediğim gibi yardımcı olmaya çalışıyolar. Senin en büyük sorunu şu ki 5-10lira bile olsa o 6 ay içerisinde yatırıyor olsaydın bu olumlu görünüm olurdu. Hiç ödemeyince bu bizi ekecek mantığıyla bakıyolar. Borç verdiğin arkadaşın yüzüne bakmaması gibi. Ölümcül bir borç değil inşallah başkaları olmaz veya çok büyümez. Geçmiş olsun

Alaattin Ykt 4 yıl