İzmir'de özel hastanede doğum yaptırmak ne kadara mal olur?

İzmir’de özel hastanede Doğum yapanlar nekadara yaptınız bide hangi hastanelerde

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
73
73 CEVAP

Karataş hastanesinde 3 ay önce doğum yaptım 1700 TL. Doktorum çiğdem kukul. Çok memnun kaldım.

F

Çigdem hanim a da gidiyorum kontroller için Sezeryan mi oldunuz ?

Belkıs Yenal 5 yıl

Evet sezeryan oldu doğumum

Fulya Talaslıoğlu 5 yıl

Memnun olmaniza sevindim. Acaba ben de cigdem hanim i tercih etsem mi diye tereddütteyim çünkü .

Belkıs Yenal 5 yıl

Ne gibi tereddütleriniz var

Fulya Talaslıoğlu 5 yıl

Karatas hastanesiyle ilgili yasanan problemlere denk geldim internetten. cigdem hanimla hic bir problem yok. Çinarli nin yenidogan unitesinin cok daha guvenilir olmasi biraz aklimi kurcaladi .

Belkıs Yenal 5 yıl

36 haftalık prematüre annesiyim ben çiğdem hanıma 5. Haftalikken gitmeye başladım. Bütün hamilelik sürecimi o takip etti. Doğum da çok ciddi problemlerle gerçekleşti ama çiğdem hn ameliyat ekibi o kadar iyiydi ki ben hiç birşey anlamadım. Oğlumu yenidogan yogunbakim ünitesine aldılar. 8 gün kaldı orda da bütün herşey olması gerektiğinden daha iyiydi. Bakımı hemşire ilgisi doktor ilgisi. Çınarlı ile ilgili hiç bir fikrim yok ama ben dediğim gibi hastaneden personelinden hemşiresine doktoruna kadar çok memnun ayrıldım.

Fulya Talaslıoğlu 5 yıl

O zaman super. Ben de karatas ta devam edeyim. Evime de cok yakin. Tesekkurler

Belkıs Yenal 5 yıl

Ne kadar muayene ücreti ödüyorsunuzz

Fulya Talaslıoğlu 5 yıl

60 ya da 70 gibi bisey sanirim. 5 haftaliktan beri gidiyorum ben de ..

Belkıs Yenal 5 yıl

Ben karatas hastanesını sevmıyorum olumsuz bır kac sey gordum ama cıgdem hanım mukemmel bır dr drlugunun yanı sıra koca yureklı bır ınsan benım operayonumda hastanenın sorunlarını gordu ve dırek cozume ulaştırdı sonrasında kardesımın dogumunda kardesım son dk devlet hastanesınde dogumu beklerken 2 gunun sonunda benı burdan cıkarın deyınce dırek aradım doguma alırmıaınız hıc tereddut etmeden hastayla ılgılı bılgı sahıbı olmamasına ragmen tamam cıkın gelın mesaı bıtımı ama beklerım dedı bız gıtmeden amelıyat haneyı ayarladı hatta bosalttırdı kadın mukemmel bırı

Ayşe Fidancı 5 yıl

Bizim yogunbakim doktorumuz da zelal hnm bizde oğlumuzun hayatını ona borçluyuz. Hastaneden yana hiç şikayetim olmadı hiç ters olumsuz birşey görmedim. Allah hepsinden razı olsun özel olduğu için değil insan oldukları için seviliyorlar.

Fulya Talaslıoğlu 5 yıl