Kaç yaşında evlenmek doğrudur?

herşey hazır olsa bile kaç yaşında evlenmek güzeldir. Bi de 27 yaşında bir erkekle 18 yaşında ki bir kız sevgili olabilirler mi

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Pedofili tutkusu varsa olur.

S

pedofili 17den aşağı sayılmıyo rmu

Süleyman Taşar 6 yıl

Süleyman Taşar 17 de çocuk sayılıyor.

Derya Borak 6 yıl

Birader 27 yaşında koca adam 18 yaşında daha liseyi yeni bitirmiş veya lise son. Sınıf öğrencisi kız çocuğundan bahsediyoruz burda reşit olup olmamasından değil..

Semih Babaç 6 yıl

Derya Borak 18 ama

Süleyman Taşar 6 yıl

20 ye 30 olsa bir sorun olacağını sanmıyorum ama

Süleyman Taşar 6 yıl

Bence o da sorun 10 yaş çok fazla ha desen ki 20 ye 25 hadi yine bir nevi kurtarır

Semih Babaç 6 yıl

Süleyman Taşar o da küçük. O bir yılda nasıl bir gelişme bekliyorsunuz anlamıyorum. Minimum 25 yaş olmalı sağlıklı karar verebilmek için. Ergenlik uzun süren bir dönem ve bu sürede alınan kararlar sağlıklı değil hormonsal olur.

Derya Borak 6 yıl

sen kendini hazır hissetmiyor olabilirsin. Bazıları hazır hissediyor. Zaten nişan düğün derken 20 olur o kız

Süleyman Taşar 6 yıl

Süleyman Taşar diyorum ki oda hazır değil aslında, kendini hazır zannediyor. Bütün intihar olayları o yaşlarda gerçekleşir. Sağlıklı karar veremezler diyorum. Karar veremezler değil. SAĞLIKLI karar veremezler.

Derya Borak 6 yıl

intiharlar çok göreceli. Kadın 40 yaşında evleniyor 2 sene sonra intihar ediyor

Süleyman Taşar 6 yıl

Süleyman Taşar sen koydum kafaya diyorsun. Ne söylesem bir kulp bulacaksın çünkü objektif bakamıyorsun. Pişmanlık yaşamaz ve yaşatmaz umarım

Derya Borak 6 yıl

hayatımızı insanların yaşadıklarına göre karar veremeyiz o intihar eden insanın belki başka bir sorunları vardır .

Süleyman Taşar 6 yıl

Tabiki ama anlamamakta ısrarcı gördüm seni ve konu başka yere dağılıyor. Olay şu yaş farkının çok olması doğru değil kuşak farkı çıkar arada belki bir kaç yıl bunu fark etmezsin ama sonradan mutlaka bu belli olur hem de acı bir t.c.übeyle. Kadının yaşı 25 in üzerinde olursa ve evlenmek istediği kişi 35 olursa kendi tercihi derim buradaki fark rahatsız etmez. İnsan 18'inde sağlıklı karar veremeyeceği için doğru olmaz diyorum.

Derya Borak 6 yıl

kız için 20 deseydim bunları demezdin. Kız 24 ay da kız süper zeka olmacayaktır. Zaten evlilik demedim sevgili dedim soruda

Süleyman Taşar 6 yıl

tamam kardeşim anladık yenge daha ergen bir bebe. Sen arkadaşlarınla bir ortama soktuğunda siz a derken o z diyince anlarsın o yaş farkını. Ha dersen bizim beyin yaşlarımız uyuşuyor, o zaman hiçbir sorun yok. 24 yaşındayım. 20 yaşından küçük her kız benim arkadaşım kardeşimdir.

Harun Trl 6 yıl

ha sen Diyarbakırlısın. olum sizin orda 20 yaş fark bile farketmiyor kim takılma böyle şeylere

Harun Trl 6 yıl