Kara astsubay maaşı ne kadar?

Arkadaşlar kara astsubay maaşını bileniniz var mı? Bir de doğuda görev yaparsan ne kadar artar maaş ya da artıyor mu?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Şimdi para için yapacaksan yapma diyenler gelecek vaziyet alın

M

Aynen amk salakları 1 tlsi olmasa ekmek alamazlar dedigin gibi şimdi doluşurlar para için yapıyosan yapma 300 tl verselerde yaparım diye ajkldnsjklenawjknsefn

Rüzgaribrahim Ebren 6 yıl

Kimse vatan sevgimizi sınayamaz ama o yüzden ne kadar aldıklarından astsubayların haberim bile yok ama merak ettim bilmek istedim öyle diyen çıkmaz heralde

Nurettin Eşref 6 yıl

Nurettin Eşref aynen onu diyoruz işte yav kardeşim gerekirse ben para için yaparım sizene yani dimi kimse kimsenin nasıl istedigine karışamaz.

Rüzgaribrahim Ebren 6 yıl

genel ortalamaya bakıldığında astsubay maaşlarının 3 bin 500 lira ile 4 bin 800 lira arasında olduğu görülmektedir. Tabi bu maaşlar kıdemlere ve astsubayın görev yapmış olduğu yere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Muhammet Ziypak 6 yıl

PARA OLMADAN ÇALIŞILMAZ. AMA ASKERLİK PARA İÇİN YAPILACAK BİR MESLEK DEĞİLDİR BEYLER. VATAN MİLLET SEVGİSİ VE İMANI OLMAYAN ADAM 50.000 TL MAAŞ DA ALSA 1 AY DAYANAMAZ. ( HELE Kİ DOĞUDA ) PARA İÇİN YAPACAKSAN YAPMA TARZI BİŞEY DEĞİL SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY. ASKERİN EMEĞİNİN KARŞILIĞI PARA OLMAMALI. AMA MAAŞ KONUSUNDA SIKINTI YAPMAYIN. RAHAT Bİ ŞEKİLDE YETER VE YATIRIMINIZI DA YAPARSINIZ.

Çağatay Teyyar 6 yıl