Karınızın sizi aldattığını çocuklarınızdan öğrendiniz, ne yapardınız?

Karınızın sizi aldattığını çocuklarınızdan öğrendiniz, ne yapardınız?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Bir kadın durup dururken aldatmaz.. Yetersizlik nerde diye düşunürdüm. Demek yetememiş.. Aldatan erkekse eğer ekonomik dert yoksa atarım kapıya..

S

Erkek aldatinca erkek suçlu, erkek aldatılinca yine erkek suçlu. Nasıl iş o ?

Taylan Onmuş 6 yıl

Bu tip kadınların kafası hep aynı. Aynı yorumu şuraya kopyalayıp, yapıştırıyorum. Hııı oldu. Bir kadın aldatıyorsa mutlaka erkekte bir sorun vardır değil mi? Çünkü kadınlar melek. Erkekler pis, leş, aşağılık yaratıklar olduğu için kadın onlara ne yaparsa hakediyordur. Kadın da erkeğe verilmiş bir lütuftur.

Erkan Demirat 6 yıl

Yetersizlik varsa madem neden boşamıyor da aldatıyor.

Özgür Özulu 6 yıl

Kadın akĺlıdır.. Kocada para vardır ama. Başka şey yoktur. Öbürunde tam istediği erkektir. Aç tır iki adam bir adam eder kadında mutlu mesut yaşar gider. Bir kanun çıksa dna bakılsa yarıdan çok baba çıkmaz. Ben kadınlra kıyafet dikerim bildillerimi kimse bilmez.

Serpil Peker 6 yıl

Kadında bu tür eksiklikler yokmu? Bazen iki kadın bir kadın bile yapmıyordur. Evlilik sürsün adına kadına katlanan etkenlerin sayısıda az değil.

Özgür Özulu 6 yıl

serpil abla şuan erkekleri pisikolojik bunalıma sokacaksn neredeyse herşeyi söyle bize. Gözümüz açık olsun. Sen Nişantaşınin kaşar kadınlarına mı elbise dikiyorsun? Bende çalıştım orada. Dediklerin zengin ve elit ailelerde oluyor. O tip kadınları anlarız ya rahat ol. İşimiz olmaz. He bu arada dna bakılsa yarıdan çok baba çıkmaz derken ne demek istedin tam olarak ?

Taylan Onmuş 6 yıl

Bir kadın durup dururken aldatmaz ne kadar ahmakça bir cümle ya? Gayet de karaktersizdir aldatır. Aynısı erkek tarafı için geçerli. Aldatma zaten başlı başına karaktersizlik. Bunu "ama o da ilgi göstermedi, ama onun da parası yoktu vs" şeklinde aklamaya çalışmakta ahmakça. Üzerine bir de ekonomik dert yoksa atarım kapıya demişsiniz. Ne yani, maddi açıdan sıkıntıdaysanız kocanız fosur fosur sizi aldatsa bekleyecek misiniz evde?

Gülnur Gezgen 6 yıl